In mijn dinokamer blog konden jullie al een paar mooie items van ZNOET houten speelgoed voorbij zien komen. Ondertussen zijn we al een tijdje verder, is het speelgoed al goed gebruikt, én komen de feestdagen eraan. Omdat ik het houten speelgoed van ZNOET echt een mooi cadeau idee vind voor de feestdagen, schrijf ik hierover nog een extra blog met mijn ervaringen over ZNOET! Ik vind het zelf namelijk altijd erg fijn om ervaringen van anderen te lezen voordat ik zelf artikelen aanschaf. Ook mag ik een kortingscode doorgeven zodat jij het prachtige houten speelgoed van ZNOET met korting kunt shoppen. Lees daarvoor verder!

ZNOET houten speelgoed
ZNOET houten sjoelbak

Znoet kinder sjoelbak

Dit speelgoed mag een mooi plekje hebben in je huis! ZNOET heeft wat mij betreft de állermooiste kinder sjoelbak in hun assortiment. Ik vind deze sjoelbak prachtig staan in de dinokamer die we maakten voor onze oudste zoon. Ook niet onbelangrijk: het speelgoed is duurzaam. Met 2 jongens in huis moet speelgoed tegen een stootje kunnen om een tijdje mee te gaan. Dit speelgoed kan daar wel tegen. Heel leuk dat kinderen nu ook mee kunnen sjoelen met de feestdagen ;-).

znoet houten speelgoed
ZNOET: mountain game.

ZNOET mountain game

Deze mountain game is ook superleuk! De kinderen kunnen hem vrij snel spelen, dus met meerdere kinderen is dit ook leuk en goed te doen als je even op elkaar moet wachten. Wil je even afwisselen met speelgoed? Je kunt dit makkelijk weer uit elkaar halen en compact opbergen.

Houten speelgoed ZNOET

Het mooie aan het houten speelgoed van ZNOET vind ik dat het niet persé voor jongens of meisjes is. Het houten speelgoed is voor jongens en voor meisjes enorm leuk. Daarnaast kan een kind er alleen mee spelen, maar als er vriendjes of vriendinnetjes zijn, is het ook hartstikke leuk met meerdere kinderen. Daarnaast leren ze er nog iets van, dat is altijd fijn. Het speelgoed wat wij in huis hebben, is ook nog eens goed voor de motoriek. Daar wordt de fysiotherapeut in mij dan weer blij van ;-).

Speelgoed tip feestdagen

Het houten speelgoed van ZNOET is een mooi kado om te geven met de feestdagen, bijvoorbeeld voor kerst of sinterklaas. ZNOET heeft ook een leuk combi pakket in het assortiment. Meer spellen voor wat minder geld.

dinokamer shoplog

Duurzaam, houten speelgoed met een prachtig design

Mijn ervaring met ZNOET

Met ZNOET heb ik een goede ervaring! Vriendelijke mensen, snelle service, alles wordt netjes verpakt en bezorgd. En het belangrijkste: de inhoud van je pakket is écht prachtig. Het uitpakken en in elkaar zetten vond ik alleen al een feestje. Niet alleen de kindjes blij, maar ook mama blij. Dit speelgoed past namelijk mooi in je interieur. Dat kunnen we niet van elk speelgoed zeggen. Nog leuker: je shopt het nu met korting, lees even verder!

Houten speelgoed bestellen

Het is altijd een gokje om artikelen ‘zomaar’ te bestellen. Daarom is het ook fijn om ervaringen van anderen te lezen. Het prachtige houten speelgoed van ZNOET is een echte aanrader! ZNOET heeft nog meer mooie items in de collectie. Ik heb ze natuurlijk niet allemaal in huis, maar ik zou zeggen: neem vooral een kijkje in de webshop van ZNOET om te zien wat ze nog meer allemaal hebben! Op het moment hebben ze een te gekke actie, kijk vooral snel voordat die verlopen is!

Kortingscode ZNOET

Ben je net zo enthousiast als mij en ga je iets bij ZNOET bestellen? Vergeet niet de code WWWBIJHELEENNL te gebruiken, want daarmee ontvang je 10% korting! Kun je de kinderen nog iets extra’s voor geven ;-).

ZNOET houten speelgoed + kortingscode
Mountain game! De houten dino is van hout-kado.nl


Deze blog schreef ik ism. ZNOET.

Gratis nieuwsbrief in je mailbox!

ontvang 4-7x per jaar een mail met toffe DIY's, budgettips, gratis downloads en wooninspiratie: