Een vaderdag cadeaubox, dat is helemaal hip om te geven! Misschien herken je het wel. Wat moet je geven voor vaderdag? Het liefst geef je de liefste papa een origineel cadeau welke goed gebruikt wordt. Dan kom je al snel op standaard cadeaus uit: een lekker geurtje, het favoriete biertje enzovoort. Maar wat dacht je van een cadeaubox voor vaderdag? Een cadeaubox met items speciaal voor de liefste papa of papa to be? Bij Happy Little Box kun je een cadeaubox kopen die speciaal voor papa’s is gemaakt!

Vaderdag cadeaubox

Cadeaubox papa

Voor papa’s met jonge kindjes óf de ‘papa to be’ is de vaderdag cadeaubox een prachtig en uniek cadeau om te geven. Je kunt kiezen uit maar liefst 15 verschillende thema’s cadeauboxen voor papa’s. Elke cadeaubox heeft een thema. Superleuk, want zo kies je zelf of je een cadeau geeft aan de stoerste, liefste of allerliefste papa geeft. Bij elke cadeaubox kun je ook nog weer een keuze maken. Bijvoorbeeld de kleur slab of rompertje. Misschien heeft jou kleine een superpapa of is zijn / haar papa de grootste held. Voor elke papa is er wel een geschikt cadeau.

cadeaubox voor vaders
Cadeaubox voor de liefste papa

Cadeau voor vaders

Zie je zo snel geen geschikte cadeaubox? Misschien zit er in de bestaande boxen net een product wat je niet gebruikt, spreekt de kleur je niet aan of is er iets anders waardoor het ‘net niet’ is. Dit cadeau is voor alle vaders met jonge kinderen en kun je ook naar eigen smaak samenstellen. Helemaal leuk vind ik de cadeaus voor vaders wat je hier tussen ziet staan. Bijvoorbeeld de stoere, leren sleutelhanger of houten flesopener. Want elke papa verdient ook iets voor zichzelf. Zo kun je je eigen cadeaubox samenstellen voor je vader (of moeder, opa, oma of vrouw).

cadeaubox vaderdag
Cadeaubox vaderdag

Cadeau papa to be

Deze cadeaubox voor papa’s is ook een enorm leuk cadeau voor de papa to be. Bijvoorbeeld voor hun ‘eerste’ vaderdag, of als verassing tijdens de zwangerschap. Elke papa to be wordt vast blij van deze cadeaubox vol schattige, handige items voor de kleine!

Cadeaubox papa samenstellen

Het allerleukste? Je eigen cadeaubox voor vaderdag samenstellen. Zo kun je precies die items bestellen waar je kindje, zijn of haar papa en natuurlijk jijzelf blij van worden. Wanneer je zelf een cadeaubox voor papa’s samenstelt, kies je tenminste 4 items. Ga jij een cadeaubox kopen? Monique zorgt dat de papa cadeaubox netjes aankomt en verpakt is als een cadeautje. De box zit in een kartonnen doos, zodat er geen vervelende stickers op zitten die er niet op horen te zitten. Zo hoef jij de deur niet uit om een mooi cadeau voor de liefste papa te kunnen geven!

cadeau papa to be
Cadeaubox voor ’the coolest dad ever’

Gratis nieuwsbrief in je mailbox!

ontvang 4-7x per jaar een mail met toffe DIY's, budgettips, gratis downloads en wooninspiratie: