To-do lijstjes zijn handig om het overzicht te bewaren. Ik ontwierp een to do lijstje die jij nu kunt downloaden zodat je overzicht houdt. Een to do lijstje is vaak erg fijn als je snel het overzicht kwijt bent óf als je een beetje op je tenen loopt. Je kunt hem supermakkelijk invullen en per week of dag een nieuwe maken!

To do lijstje downloaden

Hoge prioriteit To Do

Allereerst de to-do’s met hoge prioriteit. Hier staan de dingen op waarvan het belangrijk is dat ze gebeuren! Deze wil je graag afgerond hebben aan het einde van de dag / week.

Matige prioriteit

Hier noteer je de to do’s die wel belangrijk zijn, maar als het echt niet lukt om ze te doen is er niet zoveel aan de hand. Fijn als je hier ook wat van gedaan hebt aan het einde van de dag of week.

Lage prioriteit

Deze activiteiten zijn het minste belangrijk. Misschien heb je een drukke week, komen er onverwachts dingen tussen.. Deze activiteiten kun je dan het beste laten voor wat het is. Die schuiven dan door naar je volgende to do lijstje. Bij mij staat hier altijd de activiteit ‘ramen lappen’ op ;).

To do lijstje downloaden

Ik heb een to do lijstje ontworpen die jij voor een klein bedrag kunt downloaden. Je kunt elke (werk) dag beginnen met een to do lijstje, maar je kunt er ook eens per week voor gaan zitten.

Vraag je het gratis To Do lijstje aan? Dan ontvang je automatisch de nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van nieuwe gratis downloads.

Gratis nieuwsbrief in je mailbox!

ontvang 4-7x per jaar een mail met toffe DIY's, budgettips, gratis downloads en wooninspiratie: