Een tegeltje cadeau geven op kun je doen bij verschillende momenten of gebeurtenissen. Gepersonaliseerde cadeaus doen het altijd goed. Wat dacht je van een gepersonaliseerd tegeltje om cadeau te geven? Een tegeltje wat je kunt laten maken met de spreuk die jij wilt? Een tegeltje met spreuk is bijvoorbeeld een leuk pensioen cadeau. Ik laat je 4 momenten zien waarop jij een tegeltje met je eigen spreuk cadeau zou kunnen geven en heb ze voor je in chronologische volgorde gezet!

Tegeltje voor geboorte

Een persoonlijk tegeltje is een erg leuk kraamcadeau. Leuk als decoratie op de kinderkamer en helemaal leuk om te bewaren voor later. Je kunt mooie foto’s of afbeeldingen afdrukken op het tegeltje. Je kunt ook de geboortegegevens laten afdrukken of een tegeltje cadeau geven in de stijl van het geboortekaartje.

Tegeltje cadeau
Bron: tegeltjes.com

Bekijk ook de andere blog eens over gepersonaliseerde kraamcadeaus voor meer persoonlijke kraamcadeaus.

Tegeltje met spreuk voor housewarming

Wat is er nou leuker dan een origineel cadeau voor in huis te geven op een housewarming? Laat een tegeltje bedrukken met een spreuk die voor jullie speciaal is. Leuk om te geven en leuk om te krijgen! De afbeelding die je hier onder ziet is ook een leuk idee: maak van een collage van één afbeelding over meerdere tegeltjes! Wist je dat dit op dit moment trending is in interieurland? Helemaal hip dus om te geven!

Tegeltje cadeau geven
Bron: tegeltjes.com

En zeg nou zelf als je de afbeelding hierboven ziet: hier heeft iedereen toch wel een mooi plekje voor in zijn of haar huis?

Tegeltje voor afscheid collega

Als je een collega hebt die afscheid neemt, is het leuk om een cadeau met betekenis te geven. Misschien een spreuk die past bij de werkplek of baan, of iets anders wat symbool staat. Iets waarmee je laat merken dat je zijn of haar betrokkenheid en werkzaamheden hebt gewaardeerd en geef een mooi tegeltje voor het afscheid collega cadeau!

cadeau afscheid collega
Bron: tegeltjes.com

Tegel met tekst voor pensioen

En dan gaat er iemand met pensioen. Een pensioen is een bijzondere mijlpaal. Een nieuw huis kopen of van baan wisselen kun je vaker doen. Met pensioen gaan doen de meeste mensen maar één keer. Tijd dus voor een speciaal cadeau zodat je collega iets tastbaars heeft wat hem aan zijn werkperiode herinnert! Geef een tegeltje cadeau wat herinnert aan de uitgevoerde werkzaamheden. Dit kan een spreuk zijn of een afbeelding.

Wanneer je je tegeltje bestelt kun je tijdens het bestelproces kiezen of je een tegeltje bestelt met hangertje (om aan de muur op te hangen) of een tegeltje met tegelstandaard. Met deze laatste optie kun je het tegeltje op een mooi plekje neer zetten.

Gratis nieuwsbrief in je mailbox!

ontvang 4-7x per jaar een mail met toffe DIY's, budgettips, gratis downloads en wooninspiratie: