Stalen deuren zijn helemaal van deze tijd. Het gebruik van zwarte accenten zien we terugkomen in verschillende trends. Denk aan de tuintrends, keukentrends en interieurtrends. Zwarte stalen deuren geven je interieur een stoere uitstraling. Het is alleen wat jammer dat (zwart) staal een bewerkelijk en kostbaar product is. Tijd om te gaan zoeken naar een goedkoper alternatief! Dan kom je bijvoorbeeld uit op een steellook deur.

Steellook binnendeur

Een steellook binnendeur past perfect bij de minimalistische stijl of inrichting. De deuren hebben een strak design. Wanneer je binnen voor een steellook deur kiest, zie je vaak dat er wordt gekozen voor een ruwe, mat zwarte afwerking. Je kunt ze echter in alle RAL kleuren laten leveren. Zo kun je de deur en het kozijn perfect afstemmen op de kleuren in je interieur.

schuifdeur
Pinterest

Bij een steellook deur is het mogelijk om te kiezen voor speciaal glas. Denk aan melkglas of gerookt glas. Melkglas kan handig zijn als je geen directe inkijk wilt, maar wel wilt profiteren van het licht. Ook kun je kiezen voor een steellook schuifdeur. Dat kan handig zijn, omdat schuifdeuren geen ruimte kosten.

Steellook pui in een klassiek interieur

Onderstaande foto is een mooi voorbeeld van een strakke, steellook deur met kozijn in een klassiek interieur. Het klassieke zie je terug in de prachtige sierlijsten en vormen op het plafond. Vaak zie je stalen of steellook deuren terug in strakke, minimalistische interieurs. Zoals je hieronder ziet, matcht het juist ook heel mooi met een klassiek interieur!

pinterest pui binnen
Pinterest

Steellook deur op maat

Een steellook deur wordt altijd op maat ingemeten. Als je de foto’s in deze blog bekijkt, kun je je voorstellen dat dit echt millimeterwerk is. Zo krijg je een mooi, strak eindresultaat.

Wil jij graag een steellook deur, maar dan een goedekope steellook deur? Dan moet je het artikel een goedkope staallook deur voor ieder interieur eens lezen. Voor een klein prijsje plaatsten wij twee mooie, staallook deuren in ons huis en gaven hiermee de ruimte een echte make over!

Steellook buitendeur

Je kunt de steellook ook in de buitengevel terug laten komen. Denk aan een stoere, steellook schuifpui. Door de smalle steellook stroken, behoud je een mooi uitzicht naar buiten, maar geeft het meer sfeer dan een grote glazen deur zonder onderbrekingen.

goedkope binnendeur met glas

Een steellook deur leent zich perfect om binnen naar buiten door te trekken. Op bovenstaande foto is dat niet gedaan, maar je zou je kunnen voorstellen dat als je een zelfde soort vloer (bijvoorbeeld houtlook tegels voor buiten) doortrekt de tuin in je een prachtig geheel krijgt.

Steellook schuifdeur

Ook een steel look schuifdeur is helemaal van deze tijd. Deze zijn gemaakt van aluminium en kunnen worden voorzien van HR+++ glas. Zo heb je een goede isolatie waarde.

Bouten kozijnen is een bedrijf dat prachtige, steellook deuren inmeet en plaatst. Hun werkgebied bevindt zich in Zuid Nederland. Als je je verder wilt oriënteren op steellook deuren is het zeker een aanrader hier eens te gaan kijken! Zelf hebben we geen steellook deuren in ons huis. Wij hebben witte paneeldeuren en kozen in de uitbouw boven voor een stoere loftdeur bij een schuin dak. Kijk maar eens:

Meer interieurinspiratie, verbouwtips en zelfmaak ideeën? Neem een kijkje op mijn Instagram!:

Gratis nieuwsbrief in je mailbox!

ontvang 4-7x per jaar een mail met toffe DIY's, budgettips, gratis downloads en wooninspiratie: