De stapelstenen zijn een echte hit voor kinderen. Zogenaamde balansstenen, open ended speelgoed. Speelgoed waar kinderen alle kanten mee op kunnen. Stapelstenen zijn in de basis balansstenen waarmee je allerlei leuke oefeningen en parcourtjes kunt maken. Maar: het leuke is, dat kinderen er echt alle kanten mee op kunnen! In deze blog lees je mijn stapelstenen aliexpress review.

Na een tijdje twijfelen bestelde ik dan toch maar de stapelstenen van Aliexpress. Sommige rages kinderspeelgoed laat ik bewust voorbij gaan. Gewoon omdat ik ze soms te prijzig vindt en ik het alweer voor me zie dat ik een duur item in huis heb liggen waar vervolgens niet naar omgekeken wordt. Zo hebben we bijvoorbeeld geen Wobbel.

Maar de stapelstenen die ik al zovaak voorbij zag komen, dat leek me toch wel echt heel leuk voor de kinderen. Ik bestelde uiteindelijk de stapelstenen via Aliexpress voor pakjesavond. Echt een koopje, vergeleken bij de echte. Voor de echte stapelstenen betaal je namelijk een stuk meer.

Ondertussen is het pakjesavond geweest en kan ik er meer over zeggen.

budget stapelstein

Ervaringen met stapelstenen aliexpress

In eerste instantie keken de kinderen wat verbaasd naar de stapelstenen. Wat was dit, wat moesten ze hiermee? Nadat ik ze wat had voorgedaan en uitgelegd vonden ze de stenen helemaal leuk. Nu, 4 dagen later, worden de stenen ’s ochtends meteen gepakt. Er wordt overheen gelopen, op gesprongen, overheen gesprongen. Er wordt speelgoed in verzameld, ze worden als krukje of als poef gebruikt.

De stapelstenen zijn van een soort hard piepschuim materiaal. Hard, maar toch zacht. Het is een licht materiaal, het weegt weinig. De stenen zijn stevig. Na 4 dagen is er al van alles mee gespeeld, maar dat is ze nog niet aan te zien.

Ik heb geen ‘echte’ stapelstein. Ik kan mijn steppingstone van aliexpress dus niet naast de echte stapelstein houden. Ik weet dus niet of er kleurverschil in zit, of dat je ze ook op elkaar kunt stapelen. Weet je dit wel? Laat gerust een reactie onder deze blog achter!

Stapelstenen aliexpress review

Conclusie van mijn review van de aliexpress stapelstenen: deze zijn het geld echt waard!

Gratis nieuwsbrief in je mailbox!

ontvang 4-7x per jaar een mail met toffe DIY's, budgettips, gratis downloads en wooninspiratie: