Afgelopen jaren hebben wij veel in en om huis gedaan. Ook onze tuin heeft een hele metamorfose gehad. In een eerdere blog over het opknappen van je tuin kon je hierover al van alles lezen; hier lees je ook over de DIY’s die je in onze tuin kunt terug vinden. Daar schreef ik echter nog niet over verlichting in je tuin. Die heb je natuurlijk nodig, als je tijdens een mooie zomeravond lekker lang buiten wilt zitten. Ik laat je in deze blog de verlichting in onze tuin zien, inclusief de mooie solar verlichting die ik mocht uitzoeken.

Solar tuinverlichting

Tuinverlichting, zo belangrijk om je tuin echt ‘af’ te maken! Wij kozen ervoor om aan onze zwarte pergola zwarte kubuslampen te bevestigen. Je ziet ze overdag nauwelijks, ze vallen bijna weg in de pergola. Als je ze ’s avonds aanzet, schijnt het licht super sfeervol op het terras. Van Lampen24.nl mocht ik een paar mooie items voor in de tuin uitkiezen. Ik koos voor Solar, decoratieve tuinverlichting die mooi en handig zijn wanneer je een lange avond in de tuin doorbrengt! Ook vind je in deze blog een kortingscode waarmee je een leuke bestelling kunt plaatsen!

Lampen24.nl solar verlichting

Kubuslamp zwart buiten

Als ‘vaste’ verlichting in onze tuin kozen we voor zwarte kubuslampen. Ik vind het eenvoudige design hiervan mooi. De kubuslamp schijnt naar beneden. Dit geeft dus op het terras een sfeervol effect. Vanuit ons huis kijken we op terras, en zien we precies de mooie muurcirkel met bloemen voor buiten. We plaatsten de muurcirkel aan de schutting onder een lampje, zo wordt hij in het donker heel mooi belicht. Fijne bijkomstigheid is dat deze zwarte kubuslampen leuk geprijsd zijn!

Kortingscode Lampen24.nl

Zo af en toe heb ik een kortingscode van lampen24. Voor nu is de termijn verstreken. Heb je iets moois gezien wat je wilt bestellen bij Lampen24, en wil je gebruik maken van een kortingscode? Stuur me gerust een berichtje naar bijheleen@outlook.com om te vragen of ik een kortingscode voor je heb. Ik kan namelijk niet elke keer alle blogs checken om te zien of de kortingscodes up to date zijn ;).

Solar rotan lantaarn tuinverlichting

Buitenlampen zwart

We bevestigden de kubuslampen op onze zwarte pergola. Randje zwarte kit ertussen, en je ziet de lamp overdag bijna niet zitten. We hebben de lampen terug laten komen op ons huis bij de deuren. Daar kozen we voor een rechthoekige zwarte lamp die tegelijk ook naar boven schijn. Zo wordt de nok van het huis mooi verlicht.

solar lantaarn rotan

Solar tuinverlichting rotan

Ik koos een mooie, rotan lantaarn. Hierin zit Solar verlichting. Ideaal dus, hij laadt zich overdag zelf op. Als het schemerig wordt geeft hij licht. Door het rotan komt er mooi licht vanaf. Je kunt het op de foto wel aardig goed zien, maar ik was echt positief verrast door de hoeveelheid licht die eraf komt! Superblij met de rotan solar lantaarn, een mooie decoratie voor onze tuin!

solar lantaarn van rotan

Wijnkoeler voor in de tuin

Het tweede product wat ik koos, is deze LED tafellamp. Superleuk, want hij is multi functioneel. Hou van dit soort gadgets! Ik laat je zien hoe hij werkt..

Bij de tafellamp zit een oplader. Af en toe kun je hem dus binnen opladen. Als de lamp volledig is opgeladen, kun je hem tot 10 uur lang gebruiken. Lang genoeg dus voor een gezellige avond!

Wijnkoeler in de tuin
Mooie afbeelding gezien die je wilt opslaan voor later? Via de Pinterest button op de foto’s kun je foto’s bewaren op je eigen bord!

Wijnkoeler met licht

Je kunt de lamp instellen op verschillende kleuren: paars, groen, blauw, rood, roze en wit. Je kunt er ook voor kiezen om alle kleuren wisselend in elkaar over te laten gaan. Ik houd het denk ik bij wit ;-). Wat leuk is, is dat je de sterkte van het licht ook nog kunt instellen. Je kunt het licht dus fel laten schijnen, of juist zacht.

Wijnkoeler op bluethooth

Tafellamp met bluetooth

Superleuk snufje, deze tafellamp kun je zélfs verbinden met je bluethooth. Zo heb je altijd een muziekje bij de hand. Er zit een afstandsbediening bij de lamp, hiermee kun je hem bedienen. Verder zit er ook aan de onderzijde nog een aan / uit knop.

Wijnkoeler voor buiten

Wijnkoeler

Je kunt je fles wijn of drinken dus in de wijnkoeler zetten, gooit er een stapel ijsblokjes bij en je drinken blijft heerlijk koel! Ideaal!

Lampions in tuin

Als laatst heb ik nog een paar witte lampions in verschillende vormen in de tuin hangen. Ook deze gaan ’s avonds vanzelf aan. Ze geven mij een soort strandgevoel en steken mooi af bij het zwarte hout van de pergola. Voor witte lampions kun je ook terecht bij Lampen24.nl! Denk je aan de kortingscode die ik in deze blog voor je neerzette?

solar tuinverlichting rotan

Zoals je ziet, hangt de lantaarn in de winter binnen & staat dat ook prachtig!:


Deze blog bevat affiliate links en schreef ik ism. Lampen24.

Gratis nieuwsbrief in je mailbox!

ontvang 4-7x per jaar een mail met toffe DIY's, budgettips, gratis downloads en wooninspiratie: