Je Social Media uitbesteden. Misschien heb je er al eens over nagedacht. Dat is fijn, dat jij gewoon zichtbaar bent zonder dat je er teveel aandacht aan hoeft te besteden! Ik richt mij op kleine tot middelgrote interieur- doe het zelf – en baby/kind gerelateerde webshops. In eerste instantie werkte ik samen middels het publiceren van blogs voor webshops. Hiervoor zette ik een aantal pakketten online. Nu komt daar dus ook het ‘Social Media Pakket’ bij.

Waarom je Social Media uitbesteden?

  1. bespaar tijd! De tijd die jij nu niet aan Social Media hoeft te besteden, kun jij wel besteden aan datgene wat jou direct omzet geeft. Het ontwerpen van nieuwe producten bijvoorbeeld.
  2. wees zichtbaar. Social Media is snel iets wat ‘vergeten’ wordt, of waar geen tijd voor wordt gemaakt. Ik houd er met posten rekening mee dat één van de grootste doelen van Social Media is: interactie met je volgers.
Social Media uitbesteden

Wat kost uitbesteden Social Media?

Voor het uitbesteden van Social Media stelde ik één pakket samen. Aangezien ik mij richt op kleinere tot middelgrote webshops wil ik de Social Media pakketten (net als de blogpakketten voor webshops) laagdrempelig houden. Hiermee ontzorg ik je grotendeels en zijn de kosten behapbaar. Daarmee kwam ik uit op het volgende Social Media Pakket voor webshops:

  • je ontvangt maandelijks een overzicht met 10 Social Media posts. Elke post bevat een foto (uit je eigen beeldbank), een geschreven tekst en bijpassende hashtags. Het makkelijkst is als je een online beeldbank met foto’s hebt (bijvoorbeeld dropbox) waar ik in kan komen.
  • leuke extra’s: soms vind je een storietip die bij een post (of eerder geschreven blog) past.
  • je zet de posts zelf online. Met het pakket kun je 1-2 keer per week een post online zetten en ben je voor je volgers in beeld zonder dat je dit heel veel tijd kost. Inplannen en klaar. Verder hoef jij nergens meer over na te denken!
  • kosten van het Social Media pakket: €95 per maand.
Wat kost uitbesteden Social Media?

Heb je ook gebruik gemaakt van één van de blogpakketten voor webshops en heb ik dus blogs geschreven voor je? Hier zal ik in de post ook af en toe naar verwijzen. Daarnaast houd ik natuurlijk rekening met feestdagen en speciale gelegenheden die interessant zijn voor jouw webshop wanneer jij je Social Media laat uitbesteden.

Wil jij ook de social media uitbesteden?

Ga naar het Social Media Pakket Stuur mij een berichtje op bijheleen@outlook.com of via Instagram wanneer je je wilt aanmelden voor het Social Media Pakket.

Gratis nieuwsbrief in je mailbox!

ontvang 4-7x per jaar een mail met toffe DIY's, budgettips, gratis downloads en wooninspiratie: