Een sjoelbak voor kinderen? Die kende ik nog niet. Wij sjoelden vroeger met de ‘grote’ sjoelbak mee. Maar wat is er nou leuker, dan dat kinderen hun eigen sjoelbak hebben en met elkaar kunnen sjoelen? Ik laat je de allermooiste sjoelbak voor een kind zien die ik kon vinden! Het leukste is, dat ik voor deze sjoelbak een kortingscode voor je heb!

Sjoelbak kind kortingscode
kinder sjoelbak

Znoet sjoelbak

De mooiste houten sjoelbak voor een kind is wat mij betreft die van Znoet. Sowieso ben ik echt verliefd op het kinderspeelgoed van Znoet. Naast dat het voor kinderen erg leuk is, heeft Znoet bij z’n ontwerp ook gedacht aan de ouders. Kinderen blij en ouders blij. Dat kun je dan weer niet van elk speelgoed zeggen. Als je de foto’s in deze blog ziet, snap je misschien wat ik bedoel.

Ps. znoet gaat stoppen. Helaas, helaas.. Ik vond een prachtig alternatief voor de znoet sjoelbak: deze stoere dino sjoelbak voor kinderen.

Znoet speelgoed

Znoet heeft nog meer toffe items voor kinderen. Znoet samengevat: houten speelgoed met een prachtig design! Geen vloekende kleuren in je woonkamer, maar speelgoed wat echt stylish is. Bijvoorbeeld de educatieve leerklok. Kijk maar eens op onderstaande afbeelding. Zo is speelgoed in je woonkamer niet storend, toch?

ZNOET houten speelgoed + kortingscode
Op deze foto de Znoet mountain game

Znoet sliding sjoelbak game

Wist je dat houten speelgoed goed is voor de ontwikkeling van kinderen, maar ook erg duurzaam is? Hout is beter voor het milieu dan plastic, maar is over het algemeen ook echt onverwoestbaar. Zeker bij (meerdere) kinderen is dit erg handig. Zo hoef je niet continue speelgoed te vervangen. Dit is echt speelgoed wat een hele tijd meegaat!

Benieuwd naar mijn ervaring met het bedrijf Znoet? Hierover lees je meer in mijn blog over Znoet. Ook tref je daar een kortingscode aan die je kunt gebruiken! Hiermee krijg je korting op álle items in je winkelwagen! Doe er je voordeel mee en stuur hem gerust door!

Interieur- en DIY inspiratie:

Gratis nieuwsbrief in je mailbox!

ontvang 4-7x per jaar een mail met toffe DIY's, budgettips, gratis downloads en wooninspiratie: