Gepersonaliseerde producten voor kinderen doen het altijd goed. Ook sinterklaas items met naam zien we steeds meer. Wat dacht je van handige pepernotenzakjes met naam, een mooie gepersonaliseerde pietenmuts, of zelfs een mooi sinterklaasshirt met naam? In deze blog laat ik een aantal musthaves zien voor wie óók dol is op gepersonaliseerde items en wil uitpakken rond sinterklaas.

set van pietenmuts met naam en pepernotenzakje met naam voor sinterklaas

Pepernotenzakje met naam

Het pepernotenzakje met naam is ideaal voor als je naar de sinterklaasintocht gaat. Of natuurlijk gewoon om mee te nemen als sinterklaas op school aankomt. Superhandig natuurlijk ook, zo’n sinterklaaszakje met naam. Zo weet je zeker dat jullie pepernoten in het goede zakje belanden. Dit gepersonaliseerde pepernotenzakje is een leuk schoencadeautje! Je voert de naam van je kind(eren) in, drukt op bestellen en that’s it. Dit pepernotenzakje met naam kun je jaren gebruiken! Kijk de kleine Finn eens lekker smullen uit zijn sinterklaaszakje met naam!

sinterklaas shirtje met naam

Sinterklaas shirtje voor kinderen

De sinterklaas shirtjes voor kinderen zijn ook een populair item. Hoe mooi zijn die! De shirts zijn verkrijgbaar in 3 kleuren (zwart, wit, zand) en van maat 56 tot en met 104/110. Je kunt de naam van je kleine laten drukken in het zwart of wit. Daarnaast kun je kiezen uit 3 verschillende designs shirt. Hier boven zie je het shirt voor hulppietjes (in 2 varianten te verkrijgen) of het shirtje met de pietenmuts. Neem maar eens een kijkje tussen de producten!

pepernotenzakje met naam

Pietenmuts met naam

De pietenmuts met naam is één van de items die erg populair is. Zeg nou zelf, hoe schattig staat dit? Kleine pietjes met een naam op hun mooie pietenmuts. Je kunt kiezen uit 5 verschillende lettertypes en 3 kleuren bedrukking (zwart, wit, goud). Daarnaast kun je kiezen uit 4 kleuren pietenmutsen (blauw, groen, roze, paars). Zo kun je de muts helemaal laten maken naar jouw stijl. Naast de ‘officiële’ pietenmutsen kun je nu ook beige pietenmutsen bestellen.

pepernotenzakje met naam met een pietenmuts met naam en een sinterklaasshirtje voor kinderen

Beige pietenmuts met naam

Beige is hélemaal van nu. De beige trend zien we op allerlei gebieden: wonen, fashion.. Wil je echt matchen? Ga dan voor een beige pietenmuts met naam. Ze zijn prachtig en handgemaakt. Echte pareltjes om te zien. Bestel je de beige pietenmuts met naam? Je kunt kiezen uit maar liefst 5 lettertypes en 3 kleuren bedrukking (zwart, wit, goud). Liever een beige pietenmuts zonder naam, zodat je hem bijvoorbeeld voor meerdere kindjes kunt gebruiken? Vink dan ‘geen naam’ aan bij het bestelproces!

Sinterklaas shirtje met naam

Webshop met gepersonaliseerde items voor kinderen

Bovenstaande sinterklaas items met naam (én meer toffe, gepersonaliseerde producten voor kinderen) vind je in de webshop van Moms and Littles. In de webshop vind je nog veel meer babykleding met naam én andere gepersonaliseerde items voor baby’s en jonge kinderen.

Gratis nieuwsbrief in je mailbox!

ontvang 4-7x per jaar een mail met toffe DIY's, budgettips, gratis downloads en wooninspiratie: