Sieraden met initialen zijn voor man & vrouw een mooi cadeau. Een persoonlijk cadeau om te geven voor verjaardagen, feestdagen of bijvoorbeeld vaderdag of moederdag. Persoonlijke cadeaus worden vaak gewaardeerd. Het laat zien dat je de moeite hebt genomen een cadeau uit te kiezen. RVS sieraden zijn heel geschikt om initialen in te laten graveren.

sieraden met initialen

Bijpassende armbanden koppels

Iets wat je verbindt, dat is altijd speciaal. Voor koppels of partners kunnen dat sieraden met initialen zijn. De initialen die je kiest zijn bijvoorbeeld de eerste letters van de voornamen of de eerste letters van de namen van kinderen. Ik laat je een aantal voorbeelden zien van prachtige sieraden met initialen.

Sieraden met datum gegraveerd

Ga je voor persoonlijke sieraden? Wellicht kun je er ook een datum in verwerken. Of, zoals je op de foto’s ziet: een jaartal. Ik koos voor twee gepersonaliseerde sieraden. Één voor mezelf en één voor manlief. Daarop staan 4 letters. Dit zijn de eerste letters van onze roepnamen (partner, 2 kinderen en ik).

Herenarmband met initialen

Voor manlief koos ik een stoere herenarmband. Op het slotje is ruimte voor tekst of initialen. Ik koos ervoor om aan de ene zijde van het slotje dezelfde vier initialen te laten graveren als die je in mijn armband ziet. Aan de andere zijde van het slotje zie je jaartallen: 12.16.19. In 2012 trouwden we, en 2016 en 2019 zijn de geboortejaren van de kinderen.

herenarmband met initialen

Damesarmband met initialen

Voor mijzelf koos ik een vrouwelijke armband met een hartje. Een fijn model met twee hangertjes eraan. Een prachtig, gedetailleerd bloemetje en een hartje. Op het hartje staan dezelfde vier letters gegraveerd als op de herenarmband. Ik kon kiezen voor een zilver- of goudlook model. De sieraden werden bezorgd in een prachtig doosje. Een cadeautje om uit te pakken!

damesarmband met initialen

RVS sieraden ervaring

Ik heb verschillende RVS sieraden. Ik vind ze echt prachtig. Een groot voordeel is dat je tijdens het bestelproces kunt kiezen voor zilver of goudlook. In eerste instantie was ik bang dat goudlook sieraden hun laagje goud snel verloren. Dit is gelukkig niet zo. Ik heb een goudlook kettinkje met een bijzondere betekenis die ik altijd draag, ook met douchen. Hij blijft nog steeds even mooi. Daarnaast is de prijs van goudlook RVS echt heel aantrekkelijk. Kijk maar eens bij armband dames voor een overzicht van de mooiste RVS sieraden voor dames.

Dames armband RVS

Al eerder liet ik een prachtige armband dames graveren bij Kaya. Deze draag ik nog steeds met veel plezier. Mijn nieuwe armbandje past daar heel mooi bij!

Gratis nieuwsbrief in je mailbox!

ontvang 4-7x per jaar een mail met toffe DIY's, budgettips, gratis downloads en wooninspiratie: