Sinds een tijdje hebben wij deze siemens wasdroger. Je kon al eerder lezen hoe wij deze wasdroger uitzochten: kijk hier voor het stappenplan een wasdroger uit te zoeken. Nu hebben wij de droger een tijdje in gebruik. Lees je mee hoe deze wasdroger ons bevalt?

Geluid wasdroger

Wij hebben zowel de wasmachine als de wasdroger in onze bijkeuken staan. De aansluitingen hiervoor zitten zowel in de douche als in de bijkeuken. Wij kozen ervoor om ze in de bijkeuken neer te zetten. Wat ons opviel, was dat deze Siemens wasdroger weinig geluid maakt. In de woonkamer hoor je hem nauwelijks. Dat is dus fijn!

Onderhoud wasdroger

Het enige onderhoud wat deze wasdroger van Siemens nodig heeft, is om het stof na elke droogbeurt in het filter zit, te verwijderen. Supersimpel, het filter pak je er makkelijk uit, en zet je er makkelijk weer in. Zo gedaan dus. Onder de wasdroger zit een wat opvang bak. Als de droger wat ouder is, is het verstandig die af en toe te checken en te legen / schoon te maken. Dit werd mij bij de levering uitgelegd. Is nu nog niet aan de orde. Na de droogbeurten die hij heeft gehad, is hier ook nog niks in te zien.

Wasritme met een wasdroger

Doordat we nu een droger hebben, hebben we ons wasritme iets aangepast. Waar we eerst géén wasritme hadden, hopen we daar nu wat meer structuur in te hebben. Wij hebben weekend / dag en nacht stroom. Dus voor ons is het het aantrekkelijkst om de wasdroger en wasmachine dan te draaien. De kledingwas draaien we doordeweeks in de nacht. We zetten de wasmachine op de timer, en de was is rond 6:00 uur klaar. Deze was gaat op ons wasrek of naar buiten.

In het weekend draaien we twee 60 graden wassen met handdoeken, werkkleding en beddengoed. ’s Ochtends zetten we de wasmachine aan, daarna de droger én wasmachine, en daarna nog een keer de droger. Halverwege de middag kan de was weer in de kasten liggen. Ideaal, lekker snel weggewerkt dus!

Onze ervaring tot nu toe met deze Siemens wasdroger? Prima! Prima koop deze wasdroger! In deze blog lees je meer over hoe we hem kozen, maar kun je met behulp van de filters en linkjes in het artikel soortgelijke drogers vinden.

Wij bestelden deze wasdroger hier. Reden? Een mooie cashback kortingsactie van €75 waarvan we het geld ondertussen terug gekregen hebben! Geldig tot en met eind van dit jaar, sla je slag!

siemens wasdroger ervaring
Coolblue

Deze blog bevat een affiliate link. Doe je via deze link een aankoop? Dan ontvang ik daar een klein % over. Kost jou niks, maar zorgt ervoor dat ik je kan blijven inspireren en mijn blog kan blijven bestaan. Dank daarvoor.

Gratis nieuwsbrief in je mailbox!

ontvang 4-7x per jaar een mail met toffe DIY's, budgettips, gratis downloads en wooninspiratie: