Roze in je interieur combineren

De kleur roze, we zien hem dit najaar helemaal terug! We zien verschillende kleuren roze terugkomen. Roze is een sprekende kleur, je moet er maar net van houden. Maar, laat het nou net mijn kleur zijn! Wij hebben onlangs een nieuwe kamer gemaakt. Deze kamer is een logeerkamer met speelhoekje voor de kinderen. In deze kamer koos ik voor een steenroze kleur. Ik laat je in deze blog zien waarmee je roze zoal kunt combineren.

Afbeelding gezien die je wilt bewaren voor later? Via de Pinterest button op de foto kun je de afbeeldingen opslaan op je eigen Pinterest en makkelijk terugvinden.

Roze interieur trend

Wie mij een beetje kent, weet het wel: ik ben dol op roze. Dat we nu steeds meer roze accessoires zien, is voor mij een feestje! Roze is een kleur die erg mooi te combineren is met andere kleuren en materialen die we op dit moment veel zien. Denk aan natuurtinten, rotan en goud.

Roze interieur trend
Roze interieur trend

Roze combineren met goud

Allereerst goud: gouden accessoires zien we al best een poosje terug in de interieurtrends. Ik vind gouden accessoires een warme sfeer geven, maar houd het graag een beetje subtiel. Op onderstaande foto kun je het mooie, gouden maanspiegeltje zien. Deze ontving ik van Rima Baby en vind je terug in haar shop.

Roze met goud combineren
Roze combineren met wit, zandkleur en goud

Verder laat ik goud terugkomen in de gouden maanhanger die ik een tijdje geleden al maakte. Via de blog over fimo klei ideeën kun je hierover meer lezen. Je kunt hem ook terug vinden tussen mijn Reels op Instagram of onderaan deze blog.

Gouden maanhanger
Gouden maanhanger maken

Roze met zandkleur

In de nieuwe kamer boven combineren wij roze met een lichte zandkleur. Dit matcht erg mooi bij de rotan en gouden accessoires die ik in de kamer terug laat komen. In het spiegelbeeld van de maanspiegel zie je dat terug. Door een rustige kleur te gebruiken, houd je toch een rustige kamer. Roze kan namelijk best heftig zijn.

Warme zandkleur
Zandkleur en wit combineren met roze

Roze combineren met rotan

Roze is een perfecte kleur om te combineren met rotan items. En hoe leuk: rotan items zien we op het moment erg veel! Op de foto hier onder zie je een rotan mandje en een rotan regenboog. Je kunt deze terugvinden in de categorie rotan accessoires van Rima Baby. Zeker de moeite eens een kijkje te nemen! Hier vind je rotan accessoires die mooi zijn en ook nog eens praktisch zijn (bijvoorbeeld een mandje, wandrekje of kledinghangers).

Roze interieur combineren
Rotan accessoires bij roze

Roze in woonkamer

Zoals je ziet, heb ik in de woonkamer gekozen voor een roze kleurvlak. Dit is een soortgelijke kleur als de afbeeldingen van de kamer boven. Je kunt op onderstaande foto zien dat ik roze combineer met lichtgrijs en een groentint.

Roze kleurvlak woonkamer
Roze met grijs en groen in woonkamer

Roze interieur accenten

Vind je een roze muur net wat te heftig? Dan kun je het natuurlijk ook omdraaien. Gebruik roze accessoires in je interieur. Zo kun je ook nog eens makkelijk wisselen.

Roze met goud combineren
Roze accessoires in je interieur

Meer interieur inspiratie: