Paw patrol is helemaal hip onder peuters. Leuk is ook dat er zowel jongens- als meisjespups zijn, dus je kunt prima voor beiden een paw patrol traktatie maken. Ik maakte een traktatie voor de 4e verjaardag van onze jongste.

Paw patrol traktatie benodigdheden:

een paw patrol traktatie zelf maken voor kinderen

Ik had geluk, want ik vond een zak met doosjes rozijnen in kleurtjes die perfect matchten bij de lolly’s en vingerpopjes. Kijk maar eens, elke traktatie heeft bijpassende kleuren. Kinderen zien het vast niet, maar ik houd ervan. Loop eens een rondje door de kruidvat, action oid. en kijk eens of je mooie lolly’s kunt vinden die bij de traktatie passen.

  • Plak het lollystokje op het doosje rozijnen met plakband.
  • doe een paw patrol vingerpopje op de lolly of op het zuurstokje
  • maak labels met de stickers. De stickers haalde ik bij de action. Daar vind je vaak wel leuke paw patrol spullen.
swirl lolly voor traktatie

Ps. deze superhandige lolly’s vond ik bij een rondje door de action. Te gebruiken voor veel leuke traktaties. Dit zijn natuurlijk ook te leuke eenHOORNs.

paw patrol traktatie maken

De tekst op het label bedacht ik zelf. Laat je creativiteit de vrije loop gaan en bedenk zelf een leuke tekst!

Tadaa, en klaar is de traktatie! Vorig jaar maakte ik een spiderman traktatie voor zijn broer, en dit jaar een leuke paw patrol traktatie. Zoek je een originele kindertraktatie of versiering zonder bekende figuren? Bekijk dan eens de blog over versiering voor de kinderverjaardag zelf maken. Boordevol leuke ideeën én hij leidt je naar leuke gratis printables.

Gratis nieuwsbrief in je mailbox!

ontvang 4-7x per jaar een mail met toffe DIY's, budgettips, gratis downloads en wooninspiratie: