Eigenlijk nooit had ik paasdecoratie in huis. Die standaard gele vogeltjes zijn zegmaar niet mijn ding, tot zover mijn inspiratie wat betreft paasdecoratie. Maar er is meer. En ik kwam tot de ontdekking dat paasdecoratie super decoratief kan zijn en écht een mooie toevoeging aan je interieur. Sowieso ben ik fan van seizoensgebonden woondecoratie. Zo maakte ik al eerder een DIY eierhouder voor pasen. Ook ideaal (en ook nog eens praktisch) voor de paasdagen!

paasdeco zelf maken

DIY paasdecoratie maken

Hoe leuk én simpel is deze paasdeco! Zo zie je maar, leuke zelfgemaakte paasdecoratie hoeft niet moeilijk te zijn. Ik gebruikte verse tulpen, twee cilindervazen die in elkaar passen. Ik shopte ze bij de Action. Het witte knuffelhaasje shopte ik ook bij de action. Er zat een houder aan, die haalde ik ervan af. Tulpen met water in de grote vaas, haasje met eventueel lampjes in de kleinste vaas. Hoe leuk staat dit! In de Reel die ik op Instagram BijHeleen plaatste, kun je deze DIY nog wat beter bekijken:

Ben jij, net als ik, dol op DIY’s? Bekijk de blog 101 zelfmaakideetjes. Één blog boordevol zelfmaakideetjes!

Gratis nieuwsbrief in je mailbox!

ontvang 4-7x per jaar een mail met toffe DIY's, budgettips, gratis downloads en wooninspiratie: