Hoe vertel je de omgeving op een leuke manier dat je een kleintje verwacht? Dat is best lastig, het liefst wil je dat natuurlijk op een originele manier doen. Het is helemaal bijzonder als degene aan wie je je goede nieuws vertelt, hier iets tastbaars aan overhoudt. Opa’s en oma’s zijn één van de personen die je het misschien wel op een speciale manier wilt vertellen. Het liefst natuurlijk met ‘iets’ wat ook gebruikt kan worden als de kleine er éénmaal is. Misschien is het een complete verrassing voor opa en oma dat er een kleinkind op komst is, of verwachten ze het toch al wel een beetje? Hoe dan ook, je kunt ze extra verrassen met een leuke opa en oma cadeau box voor artikelen die jij voor ze hebt uitgezocht.

Cadeau box zelf samenstellen

Ja, je leest het goed! Je kunt je cadeau box voor opa en oma zelf samenstellen. Zo maak je je cadeau en verassing persoonlijk! Je kunt kiezen voor een kleurthema of voor cadeautjes die je handig vindt voor bij opa en oma in huis. Zo kun je de cadeautjes selecteren die bij jullie passen.

cadeau box opa en oma

Cadeau idee voor opa en oma

Wat geef je een opa en/of oma? Ze hebben vaak al zoveel. Dan is deze cadeau box voor opa en oma extra handig, want hierin zitten allerlei handige spulletjes die ze straks gewoon kunnen gebruiken! Win win natuurlijk. Want, wat is er nou fijner dan dat er wat handige items bij opa en oma in huis liggen voor de kleine? Handig voor als ze misschien eens op de kleine gaan passen in de toekomst. Doordat je zelf alle cadeau’s in de box kunt selecteren, geef je een persoonlijke box met spullen die jij mooi en handig vindt.

Cadeau voor opa en oma feestelijk verpakt

Zoals je op de foto’s ziet, worden de cadeau boxen van Happy Little Box feestelijk verpakt. Zo is het ook echt een cadeautje om te geven én hoef je er zelf helemaal niks meer aan te doen. Hoe makkelijk wil je het hebben? De cadeau box zit verpakt in een kartonnen doos, zodat op de box zelf geen adresstickers zitten.

Pssst: wist je dat deze zelf samengestelde baby cadeau boxen al onder heel wat kerstbomen hebben gelegen?

cadeau box opa en oma

Gratis nieuwsbrief in je mailbox!

ontvang 4-7x per jaar een mail met toffe DIY's, budgettips, gratis downloads en wooninspiratie: