Online bloemen bestellen & 3 redenen waar om je dat zou doen. Hoe handig: online bloemen uitkiezen en bestellen. Zeker in deze tijd van lockdowns. Ook als je een bos bloemen wilt laten bezorgen op een bepaalde dag, is het online bestellen van bloemen erg handig. Toen Pluukz mij vroeg om een blog te schrijven over hun bedrijf, hoefde ik niet te twijfelen. Ik ben namelijk dol op bloemen! Als je op het punt staat om online bloemen te bestellen, is het wel prettig om wat ervaringen te kunnen lezen.

online bloemen bestellen

Online bloemen bestellen als brievenbuscadeau

Als eerste: bloemen bestellen via een brievenbus pakket. Erg leuk als je een kleinigheidje wilt sturen om daarmee te laten weten dat je aan iemand denkt. Handig dat dit altijd bezorgd kan worden, ook als iemand niet thuis is. Bij Pluukz kun je terecht voor zowel brievenbus rozen als tulpen.

Online bloemen kopen

Bij Pluukz kun je dus terecht wanneer je online bloemen wilt bestellen. Via de site kun je het boeket wat je wilt kopen, uitzoeken. Je kunt boeketten in verschillende prijsklassen, kleuren en soorten vinden. Kijk er maar eens tussen! Je kunt in de shop ook bollen voor bijen en vlinders bestellen om in je tuin te planten. Hiervan kun je bijvoorbeeld je eigen pluktuin maken. Zo kun je in de zomer altijd bloemen uit eigen tuin op tafel zetten!

Pluukz bloemen bestellen
Verse bloemen in de zithoek

Bloemen abbonnement

Houd de site van Pluukz in de gaten: over een tijdje zul je ook een bloemen abonnement kunnen afnemen. Want hoe leuk is het als je regelmatig verse bloemen thuis krijgt bezorgd en je dus altijd een mooie bos bloemen in huis hebt staan? In ons huis geven de verse bloemen een mooie, gekleurde twist aan ons japandi stijl interieur. Een bloemenabonnement cadeau geven is echt perfect als je een verassing wilt geven waar iemand langere tijd iets aan heeft. Regelmatig komt er via het bloemenabonnement een mooie, nieuwe bos bloemen van Pluukz.

Bloemen bestellen
Boeket ‘elegant’ van Pluukz

Service van Pluukz

De bloemen die je op de foto’s in deze blog ziet, zijn de bloemen die ik kreeg van Pluukz. Ik kreeg boeket Elegant toegestuurd. Echt een prachtig boeket; een mooie, volle bos bloemen waarvan je ziet dat hij met zorg is samengesteld. De verschillende kleuren en bloemen passen perfect bij elkaar.

Het online bestelde boeket kwam aan in een grote doos. De bos bloemen zat in een soort plastic vaas waar water in zat. De bloemen hebben dus niet droog gestaan. De bloemen werden netjes op de afgesproken dag bezorgd. Voor jou geldt: je kunt bij het bestellen zelf een bezorgdag uitkiezen.

3 redenen om online bloemen te bestellen

  • ga voor gemak
  • laat ze bezorgen bij iemand anders zonder dat je daar zelf de deur voor uit hoeft
  • plan je bestelling van tevoren in zodat je nooit meer te laat bent met een cadeautje
pluukz bloemen
De bloemen zitten netjes verpakt

Je kunt de doos makkelijk openen met de labels aan de zijkant. De bloemen staan stevig in de doos, maar worden niet verdrukt. De vaas waar het water in zit is perfect; hier gaat het water niet zomaar uit.

Pluukz bezorgd hun mooie bloemen in samenwerking met een koerier die gespeciliseerd is in de bezorging van bloemen. Dit is ideaal! Zeker rond feestdagen, als het druk is bij de pakketjesdienst, wordt jou bestelde bos bloemen dus gewoon op de afgesproken dag bezorgd. Heb ik je enthousiast gemaakt en neem je ook een kijkje in de shop van Pluukz?


Gratis nieuwsbrief in je mailbox!

ontvang 4-7x per jaar een mail met toffe DIY's, budgettips, gratis downloads en wooninspiratie: