Moederdag: wat geef je dan eigenlijk? Het is best lastig om elk jaar weer iets nieuws en leuks te bedenken. Een eerste moederdag is extra speciaal. Speciaal hiervoor zijn de moederdag boxen. Een moederdag cadeaubox is het perfecte cadeau voor de mama-to-be of de mama van een baby. De eerste moederdag is toch extra speciaal. Er verandert ook heel wat als je (voor het eerst) moeder wordt. Moederdag boxen zijn met zorg samengesteld voor de kersverse moeder!

Moederdag boxen
Foto’s zijn eigendom van de webshop happylittlebox.nl

Moederdag vieren

Hoe vier je eigenlijk moederdag? Moederdag is dé dag om mama’s extra te verwennen. Maak een lekker ontbijt, regel iets lekkers voor bij de koffie. Moederdag valt in de maand mei. Als het mooi weer is kun je er lekker buiten op uit. Daarnaast is het natuurlijk leuk om de mama (to be) te verassen met een cadeautje.

Moederdag box

Moederdag cadeau voor de mama to be

Je bent zwanger en het is moederdag. Dat is moederdag voor de mama to be! Een hele speciale moederdag. Je wordt moeder, misschien wel voor de eerste keer. Een periode waarin je uitkijkt naar de kleine en je hierop voorbereidt. De moederdag boxen zijn perfect om cadeau te doen aan de mama to be. Deze mooie collectie bevat verschillende boxen. Elke box bevat een voorleesboekje. Daarnaast zitten er vooral praktische spulletjes in voor de kleine op komst. Dat kan elke mama gebruiken!

Moederdag cadeaubox samenstellen

Zoek je liever zelf een box met cadeautjes uit? Dat kan! Je kunt ook een eigen cadeaubox samenstellen voor moederdag. Zo kun je items uitzoeken die perfect passen bij de moeder die hiermee verrast wordt. Tip: kies spulletjes uit die passen bij de kleuren van de babykamer. Zo weet je zeker dat je goed zit met kleuren.

Moederdag cadeau tips

Wat kun je nog meer geven, behalve een moederdag box? Moeders worden bij van verse bloemen, een fijn verzorgingsproduct of misschien een mooi fotocadeau. Persoonlijke cadeaus doen het altijd goed! Denk aan een sieraad met initiaal. Combineer bijvoorbeeld je moederdag box met een mooie bloemen en een lekker ontbijt. Zo leg je de kersverse mama of mama to be in de watten op deze speciale dag!

Moederdag cadeau tips

Ga jij de kersverse moeder of de moeder to-be verassen met één van de moederdag boxen of ga je je eigen cadeaubox voor moederdag samenstellen?

Gratis nieuwsbrief in je mailbox!

ontvang 4-7x per jaar een mail met toffe DIY's, budgettips, gratis downloads en wooninspiratie: