Tegenwoordig kun je sieraden heel makkelijk online bestellen. Ideaal, zeker nu we in een Lock Down zitten. Zo kun je toch wat nieuws aanschaffen, zonder dat je de deur uit hoeft. Zelf draag ik sinds de mondkapjesplicht meer sieraden dan daarvoor. Sieraden zijn natuurlijk ideaal om de aandacht een beetje bij dat mondkapje weg te houden. Minimalistische sieraden zien we steeds meer. Ik vind ze prachtig en laat je een paar hele mooie minimalistische sieraden zien.

Minimalistische sieraden

Sieraden met een minimalistisch design: ik vind ze prachtig! Lekker subtiel, en juist daardoor aanwezig. Xoo.nl heeft een mooi aanbod (minimalistische) sieraden voor een leuke prijs. Het is absoluut de moeite waard om even te kijken Xoo.nl. Ik laat je mijn favorieten zien!

Sieraden online bestellen

Dat het een ‘dingetje’ is om sieraden online te bestellen, kan ik mij goed voorstellen. Want voor sieraden ga je toch naar de winkel? Zeker bij ringen is het fijn als je ze kunt passen. Tegenwoordig kun je ze heel makkelijk online bestellen! Ik laat een paar mooie sieraden laten zien die ik bij Xoo.nl mocht uitzoeken.

minimalistische sieraden Xoo.nl voor vrouwen

Xoo.nl

De webshop Xoo.nl is een webshop die net nieuw is. Het kan dus goed dat je er nog nooit van gehoord hebt. Superleuk dat ik voor deze nieuwe webshop al gelijk een blog mocht schrijven!
Wanneer je sieraden besteld bij Xoo.nl wordt dit snel verzonden en heb je het binnen de kortste keren in je brievenbus liggen. Ook ideaal: je hoeft er dus niet voor thuis te blijven. Wij werken ondanks de Lock Down beiden buitenshuis. Voor dit pakketje hoefden we niet thuis te blijven, of het weer eens bij de buren op te halen ;-).

De sieraden zijn verpakt in een brievenbus pakketje en zitten in een mooi gevormd, wit doosje met zilveren letters.

je eigen ringmaat berekenen en ring online bestellen

Online sieraden voor vrouwen

Xoo richt zich op vrouwen. Bij Xoo vind je verschillende categorieën sieraden voor vrouwen: ringen, armbanden, kettingen, oorbellen en horloges. Daarnaast kun je het nog afmaken met scrunchies. Ze hebben verschillende collecties, bijvoorbeeld: minimalistische sieraden, statement sieraden en vintage sieraden.

Ringmaat berekenen

Je ringmaat kun je eenvoudig online berekenen. Xoo heeft hier een hele handige blog voor online staan waarin je precies kunt zien hoe je dit doet. Ik wist mijn ringmaat niet meer en heb hem berekend aan de hand van de blog. Zo weet je zeker dat je de ring past! Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een meetlint en een ring. Ik had dit nog nooit gedaan, en vond het dus wel wat spannend of de ring zou passen. Ze passen me perfect!

online sieraden bestellen

Online ring kopen

Ik zocht twee ringen uit die ik bij elkaar kan dragen. Ik koos voor een silverplated en een goldplated ring. Waarom twee kleuren? Onze trouwring heeft twee kleuren goud (wit goud en geel goud), en is dus met zilver én goud te combineren. Ik vond het leuk aan de andere hand ook zo’n combinatie te kunnen maken. Verder zijn beide ringen ook geschikt om los van elkaar te dragen.

Je ziet op de foto de silverplated minimalistische ring ‘Heart’ en de goldplated statement ring ‘basic’. Deze laatste is in verschillende breedtes te verkrijgen. Ik koos de ring van 4mm. In deze breedte is het een prachtige ring om te combineren met andere ringen! De basic ring kun je met het linkje makkelijk terugvinden. Je kijkt namelijk snel over deze prachtige ring heen! Door twee kleuren te kiezen, springt de silverplated ring er meer uit.

minimalistische sieraden bij xoo.nl

Minimalistische armband

Verder koos ik een prachtige armband met twee cirkels. Deze armband kun je terugvinden onder de minimalistische armbanden, en is er ook in het goldplated. Deze armband is makkelijk te combineren met andere armbanden, maar ook heel mooi om alleen te dragen.

Sieraden voor elke gelegenheid

Ze zijn prachtig, deze sieraden! En het leuke is, dat ze echt geschikt zijn voor elke gelegenheid. Ze staan natuurlijk prachtig en een tikkeltje chique als je ze naar je werk om doet. Ze zijn ook mooi om te dragen wanneer je een feestje hebt.

Winactie sieraden van Xoo.nl

Wil je ook graag zulke mooie sieraden? Er staat een te gekke winactie online bij Xoo.nl waar je maar liefst €250 shoptegoed kunt winnen! Neem snel een kijkje op hun Instagram!


Gratis nieuwsbrief in je mailbox!

ontvang 4-7x per jaar een mail met toffe DIY's, budgettips, gratis downloads en wooninspiratie: