Een maatwerk binnendeur: voor als je gaat voor perfect. Ik mocht online een kijkje nemen in de nieuwe showroom van NOKNOK deuren. Je leest het goed, online. De nieuwe showroom zit in Oirschot. Dat is een beetje ver vanuit Drenthe. Ik kreeg een online rondleiding door de showroom en heb de mooiste dingen gezien! Ik geef je in deze blog een kijkje in de showroom zodat jij weet wat je kunt verwachten als je ook een keer binnen wilt kijken in deze prachtige showroom met binnendeuren.

maatwerk binnendeur

Luxe binnendeur

Als je voor een luxe binnendeur gaat, ga dan voor een maatwerk deur. Dat is zoveel anders dan een standaard deur van de bouwmarkt die je evt. zelf nog even op maat zaagt. Er ging een wereld voor mij open toen ik de rondleiding kreeg bij NOKNOK. Ik laat je zien waarom. Voor je bij de keuze uitkomt welke deur je wilt, heb je ook nog een aantal andere keuzes die jouw deur nog mooier maken.

Binnendeur zonder scharnieren

Kies je voor een deur met of zonder scharneren? Natuurlijk zit elke deur bevestigd met scharnieren, echter kun je ook kiezen voor een luxe binnendeur waar de scharnieren in het kozijn en in de deur zijn verwerkt. Zo kijk je niet tegen scharnieren aan.

binnendeur zonder scharnieren
binnendeur met blinde scharnieren

Maatwerk binnendeur met magneetsluiting

Een deur met magneetsluiting. Ik had er nog nooit eerder van gehoord, maar hoe fijn is dat. De deur klikt achter je dicht. Stiekem houd ik van dit soort snufjes in mijn huis.

maatwerk deur met magneetsluiting
binnendeur met magneetsluiting

Kies een luxe binnendeur

En dan: welke deur kies je? Je kunt kiezen uit verschillende designs, in de kleur die je wilt. Ik koos voor de kleur 9016. Al het houtwerk in ons huis heeft deze kleur. Ik wilde graag een strakke, stijlvolle deur. Ik zocht een deur voor onze nieuwe badkamer. De badkamer wordt strak, met een kleine verassing door iets minder strakke tegels. Wij krijgen een lange overloop met aan het eind de badkamer deur. Ik koos voor een witte deur met drie verticale strepen aan de kant van de deurklink. Het detail van de verticale strepen kunnen we straks precies zien door het doorkijkje op de overloop!

maatwerk binnendeur

Maatwerk binnendeuren: ga voor detail

Een te leuk detail wat ik je niet kan onthouden. Want: wat houd ik ervan als er zo op deze manier is nagedacht over een ontwerp. De breedte van de klink die op de deur komt, is even breed als de verticale strepen in de deur. Detail. Ik houd ervan. Bekijk het maar eens op onderstaande foto.

binnendeur op maat laten maken

Waar kan ik een binnendeur op maat laten maken?

De showroom voor maatwerk binnendeuren in Oirschot is een tip om eens te bezoeken. Je wordt zo fijn rondgeleid, maar ook vrij gelaten in je keuzes. NOKNOK is een nieuwe showroom waar je inspiratie op kunt doen als je op zoek bent naar een maatwerk deur. Dat de showroom nieuw is, dat is te zien. Je kunt de showroom op afspraak bezoeken om inspiratie op te doen en te kijken welke deur het mooist bij jou en je huis past.

luxe binnendeuren

Ga jij een kijkje nemen in de mooie showroom van NOKNOK deuren?


Gratis nieuwsbrief in je mailbox!

ontvang 4-7x per jaar een mail met toffe DIY's, budgettips, gratis downloads en wooninspiratie: