Een luxe binnendeur geeft een chique uitstraling. Het zorgt ervoor dat je huis er af uitziet en laat zien dat de items met zorg zijn uitgezocht. Ik koos een luxe binnendeur van NOKNOK deuren uit voor onze nieuwe badkamer. Deze chique binnendeur zorgt er echt voor dat de badkamer helemaal af is. In deze blog lees je meer over de luxe binnendeur van NOKNOK én kun je zien wat een binnendeur nou luxe maakt.

luxe binnendeur

Luxe deurbeslag maakt een luxe binnendeur helemaal af

Luxe deurbeslag maakt een luxe binnendeur echt af. Denk aan deurbeslag met mooie details, een ontwerp waar over nagedacht is of een bijzondere vorm. Onze luxe binnendeur komt van NOKNOK deuren. Als je hierheen gaat kunnen ze je de mooiste details toelichten van de deuren in hun showroom. Ik koos voor zwart deurbeslag.

Binnendeur zonder kozijn

Een deur zonder kozijn? Ja echt, dit kan! Dit is zo mooi. Zelf hebben we dit niet, daarvoor waren we net wat te ver in de verbouwing van onze badkamer. Het kozijn hadden we al geplaatst toen ik de deur uit ging kiezen. Als jij een nieuwe deur gaat uitkiezen, is dit wellicht een mooie toevoeging om in gedachten te houden!

Luxe binnendeur met glas

Een deur met glas geeft ook een luxe uitstraling. Zelf koos ik voor een volledig houten deur. Ik ben persoonlijk niet zo’n fan van een glazen deur in de badkamer. Een deur met glas heeft natuurlijk als voordeel dat je veel meer licht in je woning doorlaat.

maatwerk binnendeur

Massieve houten binnendeur

Wanneer je voor een luxe binnendeur gaat mag je een goede kwaliteit hout verwachten. Dit maakt dat een massieve houten binnendeur dan ook best wat weegt. Zo weet je direct dat je kwaliteit in handen hebt.

Luxe binnendeur met magneetsluiting

Zoals je kunt zien, heeft onze deur geen ‘standaard’ sluiting. Er zit een magneetsluiting op. Superhandig, de deur valt vanzelf dicht. Hij klikt hem als het ware in de magneet.

deur met magneetsluiting

Details maken of breken het

Ik houd van details waar over nagedacht is. Details waardoor je interieur klopt, zonder dat je op het eerste oog direct weet waardoor dit komt. In de deur die je op mijn afbeeldingen ziet, zie je zo’n detail. De diepte van het handvat van de deurklink heeft dezelfde afmeting dan de breedte van de verticale strepen in de deur. Je ziet dit niet direct maar het maakt dat het plaatje klopt. Breng je een bezoek aan de showroom van NOKNOK deuren in Oirschot? Ze kunnen je van alles vertellen over mooie details van de met hun door zorg uitgezochte producten. Hier word je echt blij van.

Luxe maatwerk binnendeur

Een luxe deur is maatwerk. De deur wordt op maat gemaakt zodat deze perfect in jou kozijn valt en er niks in gezaagd of aan geschaafd hoeft te worden. Stel dat jou kozijn onderin iets breder is dan bovenin. Een maatwerk binnendeur wordt hierop aangepast.

luxe deuren

Zie je hoe mooi het zwarte deurbeslag onder andere terugkomt in de rand van de spiegels? Door kleuren of details terug te laten komen in één ruimte creëer je een eenheid in je interieur. De ronde vormen van het deurbeslag vind je terug in onder andere de spiegels en het ophangsysteem voor het gastendoekje.

Mocht je in de buurt zijn, neem dan echt eens een kijkje bij NOKNOK deuren!

Gratis nieuwsbrief in je mailbox!

ontvang 4-7x per jaar een mail met toffe DIY's, budgettips, gratis downloads en wooninspiratie: