Labels voor flessen maken kun je heel makkelijk zelf doen met de DIY tips of aan de hand van het DIY filmpje wat ik op Instagram plaatste. Wij maakten een nieuwe badkamer. Supermooi, helemaal trots op en blij met het resultaat. Daar horen mooie accessoires bij. Bijvoorbeeld mooie flesjes voor de shampoo en badschuim. Ik ging aan de slag en maakte wat mooie items voor in onze nieuwe badkamer.

Benodigdheden voor DIY flessen labels

DIY flessen labels

Deze DIY is echt supermakkelijk, en dus voor iedereen te doen! Ik koos zelf bruine, plastic flesjes. Het is de bedoeling dat ze bij de badrand komen te staan, voor de kinderen. Zo zijn ze een beetje kindproof en heb ik niet meteen een uitdaging als ze eens vallen.

Lees ook de blog badkamer inspiratie: boordevol inspiratie voor het ontwerpen & stylen van jouw droombadkamer!

Labels maken

Op mijn flesjes zaten stickers. Ik kocht ze namelijk met inhoud in de winkel. In het filmpje hieronder kun je dat zien. Je verwijdert de stickers. Tip om stickerresten te verwijderen: gebruik nagellak remover met aceton! Zo wrijf je de laatste resten er heel makkelijk af.

Zelf labels voor flessen maken

Nu ga je aan de slag met de labelmaker. Ik heb zelf even moeten puzzelen en een paar keer proberen. Ik ben er nog niet helemaal achter waarom de letters de ene keer wel goed lukken en de andere keer niet. In ieder geval is het belangrijk dat je hard genoeg duwt. Verder is het gewoon even proberen. Uiteindelijk ‘printte’ ik een drietal goede labels die ik op de flesjes plakte. Bekijk ook deze handige labelmaker.

Labels voor flessen maken
Ik bedoel: stijlvol toch?

Labels zelf maken

Het maken van labels is één van de tips om een gezellige badkamer te maken. Ook superleuk om de labelmaker te gebruiken voor bijvoorbeeld voorraadpotten in je keukenkast!

Gratis nieuwsbrief in je mailbox!

ontvang 4-7x per jaar een mail met toffe DIY's, budgettips, gratis downloads en wooninspiratie: