Op zoek naar mooie versiering voor je kinderfeestje voor jongens of meiden? In deze blog zie je voor jongens en meiden leuke decoratie voor de kinderverjaardag. Neem snel een kijkje, met deze kinderfeestje versiering maak je er helemaal een feestje van!

Kinderfeest thema

Bedenk eerst een thema voor het kinderfeestje. Dit kan ‘iets’ zijn, zoals een kinderfeestje met het thema dino, regenbogen of unicorn. Dit kunnen ook bepaalde kleuren zijn waar je vervolgens leuke versiering voor de verjaardag bij gaat zoeken. Vaak weet je wel wat ze leuk vinden of kunnen ze dit zelf aangeven.

aftelkalender kinderverjaardag

Aftelkalender kinderverjaardag

Is jouw kind ook wat gespannen voor zijn of haar verjaardag? Geef duidelijkheid met een aftelkalender voor de kinderverjaardag. Hiermee kun je elke dag een sticker plakken en zie je in één oogopslag hoeveel dagen het nog duurt voor het eindelijk zover is. Maar nu eerst: de uitnodiging voor de kinderverjaardag! Het is natuurlijk héél leuk als ook deze in stijl is!

Hoe schrijf ik een uitnodiging voor de kinderverjaardag?

Hoe schrijf je een uitnodiging voor een kinderfeestje?

Zeker een eerste kinderverjaardag is best zoeken. Hoeveel kinderen mogen er komen, hoe lang en wat ga je met ze doen? De meeste kinderen geven een kinderfeestje vanaf 4-5 jaar. Het hoeft dan nog niet zo groots en zo lang. Nodig de beste vriendjes of vriendinnetjes uit en vermaak ze een paar uur. Op de uitnodiging voor de kinderverjaardag schrijf je de tijd en datum, de locatie (vier je het thuis of elders?) en of de kinderen weer thuis gebracht of opgehaald moeten worden. Handig om je eigen telefoonnummer er ook even bij te zetten. Met de dino uitnodigingen hoef je niet meer na te denken. Je vult de achterkant in en klaar! Voor mooie felicitatiekaartjes kun je hier ook terecht.

Hoe schrijf ik een uitnodiging voor een kinderfeestje?

Cadeautjes mooi inpakken

Hoe pak je cadeautjes mooi in? Bij een verjaardag maken mooi ingepakte cadeautjes het feest helemaal af. Een mooi ingepakt cadeautje is echt een feestje om uit te pakken. En ja, ook kinderen merken of er aandacht besteed is aan een cadeautje. Wil je een leuk ingepakt cadeautje wat een feestje is om uit te pakken? Hiervoor kun je bijvoorbeeld cadeauzakjes met een mooie cadeausticker gebruiken. Wist je dat je de cadeausticker ook heel mooi kunt gebruiken voor traktaties voor op school of op de opvang? Altijd handig om in huis te hebben dus!

cadeautjes mooi inpakken

Versiering voor kinderverjaardag zelf maken

Wil jij graag zelf aan de slag en decoratie voor de kinderverjaardag zelf maken? Bestel hiervoor mooi cadeaupapier en ga aan de slag. Je kunt namelijk heel makkelijk en goedkoop zelf mooie kinderfeestje versiering maken. Lees de eerder geschreven blog voor meer inspiratie over versiering voor de kinderverjaardag om zelf te maken.

Wat geef je na een kinderfeestje mee naar huis?

Na het kinderfeestje kun je nog een kleine goodiebag mee naar huis geven. Misschien ga je tijdens het feestje aan de knutsel en kan de knutsel in de goodiebag. Vaak zitten er in de goodiebag na een kinderverjaardag een paar kleinigheidjes. Bijvoorbeeld een klein zakje snoep, een lolly en misschien nog een klein speeltje. Dit ‘moet’ natuurlijk niet. Wil je wel graag wat meegeven? Hiervoor shop je heel handig het ‘party in a bag’ pakketje. Hierin zit een zakje met sluitsticker die je zelf kunt vullen.

goodiebag kinderverjaardag

Gratis nieuwsbrief in je mailbox!

ontvang 4-7x per jaar een mail met toffe DIY's, budgettips, gratis downloads en wooninspiratie: