De donkere dagen komen eraan en jij zoekt sfeervolle kerstverlichting voor buiten. Kerstverlichting is de perfecte manier om jouw tuin klaar te maken voor de kerst. Wanneer je kerstverlichting buiten wilt, is de keuze reuze. Wat is er zoal, en wat kies jij voor kerstverlichting?

Kerstverlichting buiten ijspegels

Mijn persoonlijke favoriet: ijspegelverlichting voor buiten. Met ijspegel verlichting heb jij je gevel direct sfeervol verlicht. Zelf hebben we hem voor bij de erker hangen. Kijk hoe gezellig dit staat. Ik vindt ijspegels in een puntdak ook altijd enorm sfeervol staan.

kerstverlichting buiten ijspegel

Goedkope kerstverlichting buiten

Ben je specifiek op zoek naar goedkope kerstverlichting? Mijn eigen kerstverlichting was niet goedkoop, ik heb dan zelf ook geen ervaring met goedkope kerstverlichting. Het is misschien niet de meest duurzame keuze maar je zou het kunnen proberen. Kijk eens naar deze goedkope kerstverlichting. Veel goedkoper dan dit gaat het niet worden denk ik. Niet te lang wachten met bestellen, soms zijn deze pakketjes lang onderweg!

Tip: koop verlichting waar een tijdschakelaar op zit of koop een losse tijdschakelaar. Zo hoef je nergens aan te denken en gaan jouw lichtjes elke dag wanneer jij dat wilt. Daarnaast weet je zeker dat je zeker dat je niet vergeet de kerstverlichting buiten weer uit te doen.

Kerstverlichting voor buiten figuren

Heerlijk, verlichte kerstfiguren voor in je tuin. Ik houd ervan! Ik heb ze zelf niet – en kan ze dus ook niet laten zien – maar ik vind ze erg sfeervol. Mijn favoriete figuren zijn de verlichte rendier met slee en de grote verlichte kerstster.

Voor aan de voordeur vind ik de verlichte kerstkrans voor buiten dan weer prachtig.

Kerstverlichting buiten op zonne energie

Kerstverlichting op zonne-energie! Klinkt ideaal. Je hoeft er niet naar om te kijken, gaat vanzelf aan en ook vanzelf weer uit. Maar: het zijn niet voor niets de donkere dagen voor kerst. Op de meeste dagen is de kans groot dat de verlichting helemaal niet aan gaat omdat de zon nou eenmaal niet veel schijnt en de dagen somber en kort zijn. In de praktijk is het dus maar de vraag hoe vaak deze solar kerstverlichting dan ook echt brandt. Ik zou er persoonlijk niet voor kiezen om solarverlichting als kerstverlichting te gebruiken. Solarverlichting voor in je tuin zou in de zomer wel kunnen, lees maar eens in de blog over mooie solarverlichting voor een sfeervolle tuin.

Gratis nieuwsbrief in je mailbox!

ontvang 4-7x per jaar een mail met toffe DIY's, budgettips, gratis downloads en wooninspiratie: