Mooie sieraden met een persoonlijk tintje: ik hou ervan, maar had er nog geen één. Nu dus wel, en wel een prachtige dames armband die ik heb laten graveren bij Kaya sieraden. Toen ik van Kaya sieraden de vraag kreeg om een samenwerking te doen, was ik natuurlijk meteen enthousiast. Ik richt mij in mijn blog vooral op interieur en DIY, maar zo af en toe komt er een vleugje lifestyle voorbij. Hoe fijn is het om ervaringen van anderen te lezen voor je op het punt staat iets moois te bestellen? Ik vind dat altijd prettig. Ik vertel je graag meer over Kaya sieraden, waar ik mijn prachtige armband liet graveren!

Armband graveren

Wanneer je bij Kaya sieraden kunt kijken? Altijd natuurlijk, maar als je een persoonlijk cadeau wilt geven, ben je absoluut op het juiste adres. Je kunt alles zo ongeveer samenstellen: sieraden met namen, symbolen, een vingerafdruk of zelfs met een foto erop. Ook kun je specifieke sieraden vinden op de website. Bijvoorbeeld moeder – dochter sieraden, of vader – zoon sieraden.

Gouden dames armband

Armband dames Kaya sieraden

Als je op zoek ben naar een mooie armband voor dames, ben je bij Kaya sieraden aan het goede adres. Ze hebben verschillende mooie items op de site staan. Over het algemeen kun je kiezen uit 3 kleuren: zilver, geel goud of rosé goud. Er zijn armbanden met mooie bedels, of armbanden waarin je een tekst kunt laten graveren. Ook zijn er mooie armbanden om met elkaar te combineren te verkrijgen. Wat ik zelf ook erg mooi vind, zijn de armbanden met de geboortestenen.

Niet alleen armbanden trouwens, ook ringen, kettingen en oorbellen hebben ze er voldoende!

gepersonaliseerde armband Kaya

Armband graveren bij Kaya sieraden

Bij Kaya sieraden is het mogelijk om je eigen armband uit te kiezen en deze te laten graveren. Super handig, je kunt hiervoor meerdere lettertypes en symbolen kiezen. Ik koos ervoor de namen van mijn 3 mannen (manlief en onze 2 zoons) in een gouden armband te graveren, met daar tussen in hartjes. Je kunt natuurlijk ook een tekst naar keuze laten graveren. Juist omdat de armband die ik ontving zo persoonlijk is, is hij voor mij extra speciaal. Een armband graveren is dus leuk om te geven, maar ook heel speciaal om te krijgen! En dat is ook altijd leuk om cadeau te geven: persoonlijke cadeau’s doen het altijd goed!

armband dames kaya

Leuk om te geven, speciaal om te krijgen!

Online sieraden bestellen

Dit was de eerste keer dat ik een dergelijk product per post kreeg toegestuurd, in plaats van dit in een winkel uit te zoeken. Ik kan me heel goed voorstellen dat het dus een ‘dingetje’ is. Je besteld iets, maar moet altijd maar afwachten hoe het in werkelijkheid is. De armband die ik van Kaya sieraden heb, is echt prachtig! Die zou je niet tegen hoeven houden om online sieraden te bestellen.

armband graveren Kaya

Wat is mijn ervaring met Kaya?

Mijn ervaring met Kaya is goed! Ik vind het een prettige webshop. De website is overzichtelijk, daar houd ik van. Wat voor mij dan weer lastig was, was dat ik dus eigenlijk álles op de site zo mooi vind, dat ik er nogal lang over heb gedaan een keuze te maken. Keuzestress, een luxeprobleem! De armband die ik ontving, is echt prachtig. Ik ben er érg blij mee. Dikke aanrader dus!

Ik ben benieuwd of ik je enthousiast hebt gemaakt, en of je ook een kijkje gaat nemen bij Kaya!


#samenwerking

Gratis nieuwsbrief in je mailbox!

ontvang 4-7x per jaar een mail met toffe DIY's, budgettips, gratis downloads en wooninspiratie: