Ben jij op zoek naar woonaccessoires die perfect passen in een japandi interieur, maar wil je hiervoor graag zelf aan de slag? Ik maakte deze toffe japandi kaarshouder, deze past perfect in een japandi interieur. Lees verder en ga ook japandi accessoires maken!

Japandi interieur

Een japandi interieur kenmerkt zich door natuurlijke kleuren en materialen en organische vormen. Zelf ben ik dol op de uitstraling van japandi stijl interieurs. Ons interieur is niet een puur japandi interieur, ik ben dol op een persoonlijk interieur en mix daarom eigenlijk altijd items van verschillende interieurstijlen. Ook japandi komt bij ons voorbij. Alles over een japandi stijl interieur lees je in de blog japandi interieur.

japandi accessoires

ps. Het plateautje / dienblad waar de kaarsenhouder op staat, is ook een DIY. Je deze (en nog meer andere) DIY terug tussen mijn reels op Instagram. Scroll er maar eens door!

DIY japandi accessoires maken

Onlangs maakte ik van zelfdrogende klei deze toffe kaarshouder. In het filmpje zie je hoe je dit doet. Je maakt een rondje van zelfdrogende klei, drapeert dat over een glas, laat het een paar dagen drogen en klaar. Eventueel kun je nog met verf aan de slag om hem helemaal passend bij jou interieur te maken.

Bekijk de reel om aan de slag te gaan:

Gratis nieuwsbrief in je mailbox!

ontvang 4-7x per jaar een mail met toffe DIY's, budgettips, gratis downloads en wooninspiratie: