Interieur tekstschrijver

Een interieur tekstschrijver. Iemand die jou helpt om blogs te schrijven over interieur gerelateerde onderwerpen om jou bedrijf meer bereik te geven. Zoek je die? Wellicht kan ik iets voor je betekenen! Sinds een aantal jaren help ik bedrijven in de interieur- / doe het zelf branche hun (online) bedrijf verder op de kaart te zetten door het schrijven van SEO proof interieur blogs.

interieur tekstschrijver

Interieur blogs laten schrijven

Blogs zijn een perfect middel om je online bereik een boost te geven. Misschien heb je geen tijd voor het schrijven van interieur blogs, of weet je niet zo goed hoe je dit aan moet pakken. Hier kan ik je mee helpen. Ik schrijf SEO proof blogs voor interieur – en doe het zelf gerelateerde bedrijven.

Interieur tekstschrijver gezocht

Het schrijven van interieur gerelateerde teksten zijn bij mij beperkt tot het schrijven van blogs. Ik schrijf geen productpagina’s in opdracht. Wanneer je op zoek bent naar blogs, kun je mij een berichtje sturen op bijheleen@outlook.com. Bij voorkeur zo specifiek mogelijk, zodat ik gelijk een gericht antwoord kan geven.

interieur tekstschrijver gezocht

Interieur blogs laten schrijven? Stuur mij een mailtje met je vraag: bijheleen@outlook.com

Blogs voor webshops

Voor webshops die meerdere blogs willen laten publiceren ontwierp ik het ‘boost je webshop‘ blog pakket. Dit is een pakket met meerdere blogs en andere voordelen. De moeite waard om eens te bekijken als je je webshop echt goed op de kaart wilt zetten en bijvoorbeeld een jaarplanning wilt maken.

Blogs voor webshop laten schrijven

Productfotografie

Wanneer ik blogs schrijf in opdracht, ontvang ik regelmatig mooie producten. Hiervan maak ik altijd een paar mooie foto’s. Ik ben geen professioneel fotograaf, maar heb wel genoeg kennis om een mooi setje foto’s van mooie producten te maken. Op mijn Instagram (en in andere blogs) vind je hier wel voorbeelden van.

Hallo! 👋

Schrijf je in & ontvang elke maand gratis het BlogAlert

Ontvang de BijHeleen nieuwsbrief met de nieuwste blogs, gratis printables, , leuke DIY's, handige tips & kortingscodes!