Houten woonaccessoires zijn weer helemaal terug van weggeweest. Accessoires van hout kunnen heel makkelijk worden toegepast in interieurs. Het is met zoveel stijlen en kleuren te combineren. Ik ben dol op houten accessoires. Hout vind ik een mooi product. Dat kun je zien in ons huis, wij hebben veel houten items in huis. In deze blog laat ik je een aantal toffe, houten accessoires van Nuuwathome zien waar je je interieur mee kunt stylen. En: je vind een kortingscode die je kunt gebruiken, zodat jij houten woonaccessoires met korting kunt shoppen!

houten woonaccessoires korting
Shop de mooiste accessoires bij Nuuwathome!

Deze blog bewaren voor later? Dat kan door hem te pinnen op je Pinterest!

Houten woonaccessoires in verschillende interieurstijlen

Houten accessoires kun je in veel verschillende interieurstijlen gebruiken. Ze staan prachtig in een industriële sfeer. Houten accessoires zien we ook veel in scandinavische, minimalistische interieurs. Ook in de japandi stijl zien we hout veel terugkomen. Ook in een landelijke stijl matcht hout erg mooi.

20220211 152510
Regenboog accessoires

Als je mij al langer volgt, weet je dat ik dol ben op regenboog vormen en accessoires. Bovenstaande is dan ook echt net wat voor mij!

regenboog decoratie

De muurcirkel met regenboog shop je ook bij Nuuwathome met de kortingscode (onder het kopje ‘kinderen’). Matcht perfect bij mijn DIY relief art!

Houten accessoires; met welke kleuren combineren?

Het leuke aan houten accessoires? Je kunt ze met zoveel kleuren combineren! Afhankelijk van de kleur die je in huis hebt, bepaald de accessoire de sfeer. Combineer je onderstaand bord met zwart? Dan wordt het meteen een stuk stoerder. In deze blog voeg ik verschillende foto’s toe van het bord met het vrouwencontour. Het bord staat op dezelfde plek met dezelfde decoratie. Het enige verschil wat er is, is de afbeelding op de televisie. Kijk maar eens hoe anders dit dan meteen lijkt. Maar ook: hoe goed het eigenlijk met elke kleurstelling matcht.

Kortingscode woonaccessores
Sfeerplaatje televisie hoek

Kortom: houten accessoires zijn wat mij betreft een echte must-have! Doordat je eindeloos kunt combineren, kun je zoveel leuke plekjes stylen! Als je het even zat bent, zet je het op een ander plekje en creëer je weer een mooi hoekje!

Houten woondecoratie
Sfeerplaatje woonkamer

Kortingscode woonaccessoires

De kortingscode die je kunt gebruiken om deze (of andere) houten woonaccessoires met korting te shoppen bij Nuuwathome is: BijHeleen10. Hiermee krijg je 10% korting! Het allerleukste: deze code is op het gehele assortiment geldig. Je kunt hiermee de toffe items shoppen die ik je liet zien, maar ze hebben nog veel meer mooie muurcirkels. Zelf vind ik de ovale muurcirkels in hun assortiment ook erg tof, net even anders en helemaal van deze tijd! Neem jij een kijkje?

20220210 144422
Houten decoratie line art vrouwenlichaam

Ik krijg veel vragen over de balk onder onze televisie. In onderstaande post kun je hier meer over zien!:

Gratis nieuwsbrief in je mailbox!

ontvang 4-7x per jaar een mail met toffe DIY's, budgettips, gratis downloads en wooninspiratie: