Hip Stekkie: een relatief nieuwe webshop met toffe woonaccessoires en tuinaccessoires. Vandaag zetten we de webshop Hip Stekkie in het zonnetje! Misschien heb je nog nooit van Hip Stekkie gehoord. Dat kan, want Lisa is de webshop sinds 2020 gestart. Heel leuk, want eigenlijk is de webshop een soort uit de hand gelopen hobby. Waar ze nooit dacht echt een passie te hebben, kwam ze er met de aankoop en inrichting van hun nieuwbouwhuis achter, dat ze styling en ontwerp van mooie accessoires toch wel héél leuk vindt! Dat vind ik altijd leuk te horen, ook deze blog zou je een uit de hand gelopen hobby kunnen noemen. Anyway, zo ontstond dus de webshop HipStekkie. Superleuk, ik kan je alvast vertellen dat ik fan ben, want wat zijn er een mooie spulletjes voor in je huis of tuin te vinden!

Hip Stekkie webshop

Tuinposters bestellen

Hipstekkie heeft een heel aantal toffe tuinposters in het assortiment. Die stijl, ik hou ervan! Simpel, niet teveel poespas, maar toch echt stijlvol! Je kunt de posters in verschillende kleuren bestellen. Zelf maakte ik een DIY tuinposter. Die is erg leuk om te combineren met tuinposters.

linnen tas

Buitenkussens online bestellen

Hoe leuk is het om dan tuinposters te combineren met buitenkussens! Ideaal trouwens, buitenkussens. Ze zijn behandeld met een speciale coating, waardoor ze niet snel verkleuren door de zon, en ook regenbestendig zijn. De buitenkussens zijn in dezelfde stijl en kleurencombi’s als de tuinposters. Kan haast niet anders, dan dat je een stijlvol hoekje maakt met deze mooie spulletjes bij elkaar!

buitenkussen

Muurcirkels en tuin cirkels online kopen

Ook kun je bij Hip Stekkie verschillende muurcirkels vinden. Om het af te maken kun je ze combineren met buitenkussens of een toffe tuinposter. Er zijn muurcirkels voor zowel binnen als buiten verkrijgbaar. Ook die zijn weer zó mooi! Je vindt ze weer in verschillende formaten (20cm, 30cm, 45cm) en kleuren (zwart, wit, okergeel, oudroze, terra). De muurcirkels voor buiten zijn van dibond (soort alluminium) en kun je ophangen met outdoor tape of door er een gaatje in te boren. De muurcirkels voor binnen zijn van PVC, en kun je het beste ophangen met tape. Superleuk om verschillende muurcirkels te combineren! Zit er niet de juiste afbeelding of kleur voor jou tussen? Vraag Lisa, wie weet kan ze het voor je maken! Mooie muurdecoratie voor in je tuin maakt je tuin helemaal af!

Er zijn ondertussen ook toffe naambordjes voor bij de voordeur in de webshop te vinden. Neem zeker even een kijkje!

Kortingscode muurcirkels Hip Stekkie

Naast de tuinposters, buitenkussens en muurcirkels vind je ook tassen en afbeeldingen op karton in de webshop Hip Stekkie. Ik zou zeggen, neem snel een kijkje! En houd de webshop af en toe eens in de gaten, er gaan nog meer mooie spulletjes bij komen!

Oja, bestel je muurcirkels? Vergeet niet de kortingscode bijheleen15 in te voeren, want daarmee krijg je 15% korting op je muurcirkel(s) tot en met 26 juli! Joehoe! Veel plezier!

buitenkussen, hangstoel

Gratis nieuwsbrief in je mailbox!

ontvang 4-7x per jaar een mail met toffe DIY's, budgettips, gratis downloads en wooninspiratie: