DRKS sieraden: hier vind je prachtige persoonlijke sieraden. Daar houd ik echt enorm van! Je kon dit al terugzien in eerdere blogs. Dit keer ontving ik prachtige heren armbanden van DRKS. Onze heren armband hebben we dus laten graveren, super persoonlijk.

Heren armband graveren

Bij DRKS vind je prachtige, persoonlijke sieraden voor dames en heren. Ze zijn geschikt om te dragen bij nette gelegenheden, bijvoorbeeld een sieraad voor een bruiloft. Juist omdat ze zo persoonlijk zijn, zijn ze hiervoor geschikt. Het leuke is dat ze ook goed te combineren zijn bij je alledaagse outfit.

De sieraden van DRKS zijn nikkelvrij, en dus geschikt om te dragen wanneer je een allergie hebt. DRKS gebruikt materialen als 925 sterling zilver, stainless steel en brass. Veel sieraden zijn te verkrijgen in een goud of zilver look.

heren armband

DRKS sieraden

Wij ontvingen twee heren armbanden van DRKS. Zo leuk, je kunt teksten laten graveren in zowel de armband (voor- en achterzijde) én in het doosje. Op de foto’s kun je de teksten, symbolen en letters zien die ik liet graveren.

Zwarte leren heren armband

Op de mooie sluiting van deze armband zijn de voorletters van onze twee zoons gegraveerd. Op de achterkant staan hun geboortedatums. De tekst in het doosje is bijpassend. Boodschap van de boys voor hun papa. Superleuk deze armband, op een vrije dag doe je hem makkelijk even om, past bij vrijwel elke outfit.

Leren armband DRKS

Schakelarmband heren

Hoe stoer is deze heren armband. Deze bevat onze voorletters, en op de achterzijde staat een tekstje. De tekst in het sieradendoosje is natuurlijk wat sarcastisch (Douwe is timmerman).

heren armband graveren

Eerlijk? Op het eerste gezicht dachten we van deze armband: mwah, niet zo stoer. Toen we de ‘draagfoto’s’ op de site van DRKS zagen waren we al meer overtuigd. En kijk: zeker met een andere stoere armband is dit juist echt heel mooi! Heel mooi dus, deze combinatie van armbanden!

heren armband graveren

Service DRKS

Het is altijd even afwachten hoe je artikelen ontvangt die je online besteld. Daarom is het fijn om ervaringen van anderen te lezen. De sieraden van DRKS worden snel geleverd, en dat is heel fijn! Ze zien er echt prachtig uit. Niet anders dan de foto’s die je op de site ziet. De sieraden zijn ook echt heel mooi om cadeau te geven. Neem jij een kijkje op de site van DRKS tussen al het moois?


Deze blog schreef ik in samenwerking met DRKS.

Gratis nieuwsbrief in je mailbox!

ontvang 4-7x per jaar een mail met toffe DIY's, budgettips, gratis downloads en wooninspiratie: