Download nu gratis de BijHeleen maaltijdplanner. Wat zijn de voordelen van een maaltijdplanner?

gratis maaltijdplanner

Overzicht maaltijden

Handig voor iedereen in huis: wat eten we vandaag? Ook als je niet thuis bent, en een ander kookt. Neem een kijkje op de planner, pak de spullen uit de kast en zet de pannen maar op het fornuis. Ideaal!

Overzicht weekboodschappen

Naast je maaltijden kun je nu ook je weekboodschappen op de maaltijdplanner noteren. Je kunt hem dus mee naar de winkel nemen zodat je zeker weet dat je de juiste ingrediënten koopt.

gratis maaltijdplanner

Budget tip voor de boodschappen

Nu alles zo duur wordt is het alleen maar fijn als je aan sommige dingen ook wat minder geld kwijt bent. Met deze gratis maaltijdplanner en het bijbehorende boodschappenlijstje koop je alleen wat je nodig hebt. Daarnaast kun je er met het plannen van je maaltijden rekening mee houden dat je maaltijden kunt combineren. Bijvoorbeeld: het restje bonen van gisteren verwerk je in de mihoen van vandaag.

Bedankt voor het downloaden! Zo af en toe zet ik een gratis download online. Blijf op de hoogte via de nieuwsbrief of mijn Instagram. Download je de BijHeleen Maaltijdplanner? Dan ontvang je automatisch mijn nieuwsbrief en blij je op de hoogte van volgende gratis downloads.

Gratis nieuwsbrief in je mailbox!

ontvang 4-7x per jaar een mail met toffe DIY's, budgettips, gratis downloads en wooninspiratie: