Superfijn, als je makkelijk en gezond kunt combineren! Wie herkent dat niet, dat je het druk hebt met alledaagse dingen en dan óók nog een maaltijd op tafel moet zien te krijgen. Fijn als je dan makkelijk en gezond eten kunt regelen binnen 5 minuten. Je kunt tenslotte niet elke drukke dag bij de patatboer belanden. Ideaal, want deze goedkope maaltijden worden ook nog eens aan huis bezorgd!

Goedkope maaltijden aan huis bezorgd

Makkelijk en gezond eten kan hiermee prima samen gaan! Bij Uitgekookt maaltijdservice kun je een proefpakket van 4 maaltijden bestellen voor maar €15! Ideaal als je een drukke week hebt, maar toch wat gezonds op tafel wilt toveren. Een goedkope maaltijd hoeft dus zéker niet persé ongezond te zijn!

Makkelijk eten

Gezond eten was nog nooit zo makkelijk: dit hoef je alleen maar 5 minuten in de magnetron te zetten. Het bestelproces is supermakkelijk:

  • Typ je postcode in en het door jou gewenste bezorgmoment in, en je krijgt de voor jou geselecteerde maaltijden te zien. Het bezorgmoment kun je later nog aanpassen.
maaltijden aan huis bezorgd
  • Selecteer 4 maaltijden voor €15. Voor die €15 worden de maaltijden bij je thuis bezorgd!
goedkope maaltijd
  • Rond het bestelproces af.

Let op, het menu wisselt per week!

Gezond eten aan huis bezorgd

De maaltijden van uitgekookt worden bereid met verse ingrediënten. Hiermee kun je op een drukke dag waarop je makkelijk wilt eten, toch nog gezond eten! Ik koos twee maaltijden met rijst, een boerenkool maaltijd en aardappeltjes met spare-ribs en salade.

Makkelijk en gezond eten

Maaltijd binnen 5 minuten klaar

De maaltijden zet je 5 minuten in de magnetron. Bij de bereiding van de maaltijden is rekening gehouden met het feit dat jij de maaltijden nog 5 minuten in de magnetron zet. Hierdoor blijft de smaak dus behouden.

maaltijdservice uitgekookt

Wat ook ideaal is: ieder kan zijn eigen maaltijd kiezen. Ik koos voor mezelf maaltijden waar Douwe niet zo van houdt, en ik dus normaal gesproken niet zomaar op tafel zet.

Douwe houdt van Hollands, ik van buitenlands. Je kunt wel raden welke maaltijden voor wie waren ;-). Het eten smaakte prima. Een paar jaar geleden hebben we al eens gebruik gemaakt met de barbecue catering van Uitgekookt. Helemaal leuk om nu ook deze variant te proberen!

Gezond en makkelijk eten voor drukke mensen

Misschien herken je het wel: met jonge kinderen ben je soms blij als ’s avonds de kinderen op bed liggen, alles is opgeruimd en alles klaarstaat voor de volgende dag. Met deze maaltijdservice gaat je avondspits een stukje sneller en dat is écht heel fijn!

Ga jij ook een keer voor makkelijk en gezond en plaats je een bestelling bij Uitgekookt?


Deze blog bevat een affiliate link.

Gratis nieuwsbrief in je mailbox!

ontvang 4-7x per jaar een mail met toffe DIY's, budgettips, gratis downloads en wooninspiratie: