Glazen potjes versieren kerst

Glazen potjes versieren kerst

Glazen potjes versieren voor kerst! Een super makkelijke DIY die voor iedereen leuk is. Waar je al eerder mijn kerst DIY’s van vorig jaar kon zien, heb ik ook dit jaar weer een nieuwe kerst DIY voor je. Onderaan de blog vind je een linkje naar één van de populairste kerst DIY blogs: een verzamelblog met meerdere DIY’s voor kerst.

knutselen kerst

Benodigdheden voor het versieren van glazen potjes

De ‘raamstickers’ zijn eigenlijk bedoeld voor op je raam. Staat erg knus, zowel van buiten als van binnen. Het zijn geen echte stickers maar folie. Dat is heel handig, want hierdoor kun je ze hergebruik. Zoals je in het filmpje en op de foto’s ziet, maakte ik ze samen met onze oudste. Of eigenlijk maakte hij ze. Glazen potjes versieren voor kerst is leuk om samen met kinderen te doen!

potjes versieren kerst

Kaarsjes voor kerst maken

Knutselen met glazen potjes voor kerst is heel leuk om een keer met kinderen te doen! Zo maken ze hun eigen waxinelichthouder. Wij hebben eigenlijk elk jaar rond de kerst wel glazen potjes die door de kinderen versierd zijn met kerst. Het ene jaar met glitters, dan weer met klei.. Elk jaar verzinnen we wat leuks en dit jaar gebruikten we raamstickers om glazen potjes te versieren voor kerst.

kerstdecoratie maken

Meer kerstdecoratie zelf maken

Bekijk ook eens de blog over kerstdecoratie maken; hierin vind je 7 leuke kerst DIY’s. Meer kerst DIY’s? In het mapje ‘kerst DIY’ op Instagram bundelde ik nog véél meer leuke zelfmaak ideeën voor de kerst (niet alleen ideeën van mijzelf, hier vind je dus ook hele nieuwe, andere inspiratie). Tip om daar eens te kijken. Via onderstaande reel kom je op mijn profiel:

Glazen potjes versieren

Wil je andere doe het zelf ideeën om met glazen potjes te knutselen en ze te versieren? Bekijk de blog vaasjes maken met lijmpistool van Ilse eens!