Houtkado – voor al je houten muurdecoratie, geometrische dieren en geometrische vormen. Houten muurdecoratie is helemaal in! In onze dinokamer vind je veel houten decoratie. Het thema hiervan was ook niet voor niks dino en hout. Het thema van de kamer van onze jongste wordt jungle en hout. Ook hier gaan we dus weer hout terug zien! Hoe leuk is het om de speelse jungle vormen die in het behang zitten, te combineren met strakkere, houten ontwerpen? Dit kan bij hout-kado.nl.

Geometrische vormen

Misschien heb je houtkado gezien op televisie. Dat kan, want laatst waren de mooie houten figuren inderdaad te zien in een woonprogramma!

Geometrische vormen dieren

De geometrische vormen zien we op het moment veel terug komen in interieurs. Persoonlijk vind ik ze erg mooi, maar wel gecombineerd met iets wat wat minder strak is. Vandaar mijn keuze om een strak geometrisch figuur te combineren met een speels jungle behang.

geometrische dieren speelhoek
Geometrische dino bij ons speelhoekje

Muurdecoratie Hout-kado.nl

Naast een mooie basis van ons interieur, maken muurdecoratie en mooie accessoires een kamer af. En persoonlijk. Een kamer wit schilderen kan iedereen nog wel, maar het combineren van mooie spullen om een eigen sfeer neer te zetten is toch wat lastiger.

geometrische dieren junglekamer
De houten vormen zijn ook prachtig te combineren met een stoere houten minutiekist.

Geometrische vormen muur

Deze geometrische vormen en muurdecoratie van hout is eigenlijk met alle kleuren wel te combineren. Ook gaat hij goed samen met ander hout. Dat maakt het juist zo leuk! Een houten muurdecoratie kun je dus ook nog eens makkelijk een ander plekje geven.

geometrische dieren, kolibrie
Geometrische kolibrie

Houten decoratie gaat goed samen met de japandi trend. Deze trend zien we in 2022 veel.

Geometrische vormen interieur

Het leuke aan deze geometrische, houten muurdecoratie is dat het eigenlijk multi functioneel is. Hier hangen de figuren op een jungle kamer, maar ze zijn op zoveel plekken mooi om neer te hangen. Zelf vind ik de bloemvorm ook prachtig voor in de woonkamer. De dino’s in een dino kamer. Een kreeft of vis in de keuken. Een mooie figuur in de hal of bij de trapopgang. Een figuur bij het kinderspeelhoekje.. Je kunt ze op zoveel mooie plekken hangen, en zijn dus ook prima te wisselen van plek!

geometrische dieren
Geometrische flamingo

Geometrische dieren

Op de site van Hout-Kado kun je meer dan 50 verschillende houten geometrische vormen vinden. Voor elke kamer dus wel iets moois! Er komt over het algemeen elke week wel een nieuw houten figuur bij! Je zult er veel dieren vinden, en er is elke week een leuke kortingscode!

geometrische dino
Houten dino in ons speelhoekje. Speelitem: van ZNOET. In de blog over ZNOET houten speelgoed vind je een kortingscode hiervoor!

Geometrische vormen in een landelijk interieur

De basis van ons interieur is landelijk, zeker beneden. De geometrische vormen zou je in eerste instantie voor bedenken in een strak, scandinavisch interieur. Echter zijn deze vormen juist ook heel mooi te combineren in een landelijk interieur door het mooie materiaal!

TijgerWit

Superstoer, deze houten fietsen voor de echte fietsfanaten!

Geometrische dieren kinderkamer

Geometrische, houten dieren zijn helemaal hip! Ze zijn erg mooi om een kinderkamer mee te decoreren, dit deden wij in onze jungle kamer. Ik heb twee dieren uit het jungle behang (de toekan en de cheetah) laten terug komen in houten vormen. Dit zorgt voor een mooie eenheid in de kamer! Bij Hout-kado.nl vind je alle vormen geometrische dieren. Zoek je iets maar zie je het niet staan? Vraag vooral, er is veel mogelijk! Het uiteindelijke resultaat van onze jungle kamer kun je bekijken in de jungle kamer blog.

Geometrische vormen zijn ook heel mooi te combineren met kleurvlakken.

Hout-kado.nl – persoonlijk, creatief en bijzonder

Dat is waar Richard van hout-kado.nl voor gaat! Persoonlijk, omdat hij voor je aan de gang gaat op het moment dat je iets zou willen wat nog niet in de webshop staat. Schroom dus vooral niet hem te vragen! Hij maakt creatieve ontwerpen, en heeft genoeg ideeën om een mooi ontwerp neer te zetten. Bijzonder, omdat de dieren een wow-factor hebben! Ze zijn echt prachtig! Ze zijn mooi dik en stevig, maar toch licht. Goedkopere varianten houten vormen, zijn vaak echt een stuk dunner en kwetsbaarder.

houtkado geometrische dieren

Ervaring met Hout-kado.nl

Zoek je iets wat je niet op de site kunt vinden? Vraag het Richard, hij gaat voor je aan de gang! Onze mooie toekan zat ook niet in het assortiment. Sinds hij hier in huis hangt, zit hij wel in het assortiment! Ik koos voor naturel, dus ‘gewoon’ de houtskleur. Op de site kun je verschillende groottes kiezen, en zelfs dus nog een kleur voor de voorzijde en / of zijkant. Mijn ervaring met deze webshop is goed, Richard denkt mee en is snel. Als je een vraag stelt, heb je snel antwoord en bestellingen worden snel verzonden en netjes verpakt. Heel fijn dus! Ik kan alleen maar zeggen dat ik blij ben met mijn houten dieren!

Er is altijd wel een leuke kortingscode bij houtkado. Ga jij een kijkje nemen bij Hout-Kado?

geometrische dieren

Blogtip:

de blogs over kleurvlakken in de woonkamer en kleurvlakken in de slaapkamer. De houten vormen zijn hier heel mooi mee te combineren, zoals je al kon zien!


Meer zien van mij? Neem een kijkje op mijn Pinterest of Instagram!:

Gratis nieuwsbrief in je mailbox!

ontvang 4-7x per jaar een mail met toffe DIY's, budgettips, gratis downloads en wooninspiratie: