Finaste! Wist je dat dit in het Zweeds ‘de mooiste’ betekent? Één ding is zeker: het team van Finaste weet wel wat mooi is, en heeft ook de mooiste sieraden in hun assortiment. De meeste sieraden zijn verkrijgbaar in goud-look of zilver-look. Ook zijn er gepersonaliseerde sieraden bij Finaste: sieraden welke je dus kunt personaliseren door letters, symbolen of een tekst erin te laten graveren. Ik mocht 3 sieraden uitkiezen. Dat was nog niet makkelijk, want er zijn teveel mooie keuzes! Ik koos uiteindelijk voor mooie oorbellen, een ketting en een armband.

Finaste oorbellen

Finaste: gepersonaliseerde sieraden

Bij Finaste vind je verschillende gepersonaliseerde sieraden. Kettingen, armbanden en zelfs oorbellen en ringen! Superleuk om te geven of te krijgen! De armband die ik koos kun je op de site vinden onder de gepersonaliseerde sieraden.

Armband graveren bij Finaste

Jullie hebben al eerder kunnen zien dat ik enorm houd van mooie, gepersonaliseerde items. Dit geld voor sieraden, maar ook voor persoonlijke items in het interieur. De armband van Finaste is een gepersonaliseerde sieraad. Hier liet ik de letters van onze zoons in graveren. Aan de andere zijde zie je twee hartjes.

Finaste gepersonaliseerde sieraden

Goudkleurige armband met muntjes

De goudkleurige armband heeft muntjes, en één groter muntje waarin de initialen staan gegraveerd. Past perfect bij de ketting die ik koos! De muntjes geven een leuk effect met dragen en ze zitten mooi verspreid over de armband. De armband is mooi te dragen in combinatie met andere goudkleurige of gouden armbanden.

Finaste gepersonaliseerde sieraden

Muntjes ketting

De ketting die ik koos, heeft ook een rij muntjes. Hetzelfde als mijn armband dus. De ketting is er ook in de variant waarbij je een muntje kunt personaliseren, maar ik koos voor de ‘gewone’ variant. Anders vond ik het wat ’too much’ worden. Ook deze ketting is leuk om te combineren met andere goudskleurige kettingen. Op de site van Finaste vind je hiervan mooie voorbeelden! Stiekem koos ik daarom voor de variant zonder groot muntje, zodat hij niet in een punt uitloopt.

oorbellen finaste

Oorbellen met pareltjes

Ook koos ik oorbellen met pareltjes. Ook weer goudkleurig. Door de ronde vormen vind ik het mooi passen bij de ketting en de armband, zonder dat het een standaard setje is. Ze zijn dus prima samen te dragen. De pareltjes zijn echte zoetwater pareltjes.

Finaste gepersonaliseerde sieraden

Over Finaste.nl

Mijn ervaring met Finaste! Mijn ervaring is goed, prettig. De site werkt fijn, en is overzichtelijk. Het invoeren van de letters of symbolen is duidelijk. Elk sieraad wat je ontvangt, wordt netjes in een doosje verpakt. Zo kun je ze thuis goed bewaren. Bovendien heb je de sieraden snel in huis, óók de sieraden waarin je iets laat graveren! Ideaal dus als je snel een kadootje nodig hebt.

De sieraden zijn nikkelvrij, en gemaakt van verguld stainless steel. Dit maakt dat ze een leuk prijsje hebben. Ik kan de prijs tijdelijk nóg leuker voor je maken, lees even verder!

Finaste gepersonaliseerde sieraden

Kortingscode Finaste

Een korting mogen geven vind ik altijd zó leuk! Ook nu mag ik een leuke korting geven. Met de code HELEEN15 krijg je tot 2 november 2020 15% korting. Ik zou zeggen; neem snel een kijkje bij Finasate.nl, en veel shopplezier!

Deze blog schreef ik in samenwerking met Finaste.nl.

Gratis nieuwsbrief in je mailbox!

ontvang 4-7x per jaar een mail met toffe DIY's, budgettips, gratis downloads en wooninspiratie: