Onze matrassen waren aan vervanging toe. Dit was al een tijdje het geval, maar je weet hoe dat gaat: waar begin je met zoeken, welk matras bestel je? Bestellen inderdaad, want natuurlijk zaten alle winkels dicht door de lock down. We konden dus niet naar een winkel om een matras te zien of te voelen. Op goed geluk hebben we deze Emma matras besteld. Hier dus een review blog over de Emma matras!

Emma matras review

Over de matrassen die wij bestelden, schrijf ik deze review blog. Handig, want ik kon niet veel vinden in mijn zoektocht. Geen uitgebreide beschrijvingen in ieder geval. Overweeg jij ook een Emma matras? Lees dan deze blog!

Emma matrassen

Er zijn verschillende Emma matrassen. Wij kozen deze Emma Original (hij is nu zelfs in de aanbieding, die van ons was een stukje duurder). Andere opties die op ons lijstje stonden, waren een paar matrassen van Slow Motion, verkrijgbaar via dezelfde site als de Emma hierboven.

Emma matras O2

Wij selecteerden de matrassen op koudschuim en traagschuim. Er vielen hierdoor al wat matrassen af. Uiteindelijk kozen we voor koudschuim. Kenmerkend aan koudschuim is onder andere dat het zich vormt naar je lichaam. Zo voorkom je kuilvorming. Fijn dat er een afwasbare hoes om het matras zit. Dat vind ik een fris idee!

100 dagen proefslapen

Bij de keten waar wij onze matrassen kochten, mag je 100 dagen proefslapen. Dát is nog eens handig. Als het écht geen goed matras is voor je, mag je hem weer retour doen. Een nieuw matras is altijd even wennen, als je de eerste nachten niet goed slaapt, kan het alsnog een prima matras zijn voor je.

Emma matras uitpakken

Ideaal, de matrassen werden snel bezorgd. Binnen een week hadden we ze in huis. Ze waren verpakt in een soort rol, zaten dus heel stevig in elkaar. Er zat een handig mesje bij waarmee je het plastic makkelijk open kon maken zonder de matrassen te beschadigen. Je moest het matras even laten luchten, maar kon er dezelfde avond op slapen. Dat hebben we natuurlijk ook meteen gedaan.

Emma matras ervaring

Hoe bevallen de Emma matrassen ons? Onze oude matrassen waren echt aan vervanging toe, en na wat lekkage door stuifsneeuw waren ze echt op. Alles beter dus dan onze vorige matrassen.

Ik sliep gelijk goed op de Emma matras. Nu slaap ik eigenlijk overal wel, dus dat was te verwachten. Het verschil was dat ik nu niet meer midden in de nacht even voelde dat ik me omdraaide, doordat ik pijn in mijn rug had. Ook werd ik ’s ochtends zonder rugpijn wakker. Douwe moest er iets langer aan wennen. Heeft hij altijd, ook op vakanties. Maar na een week sliep ook hij goed op het matras.

Review Emma matras

Het matras ligt fijn, je kunt voelen dat het zich vormt naar je lichaam. Je zakt er als het ware een stukje in weg, maar ligt nog wel stevig. In de recensies die ik voorbij zag komen, zag ik staan dat het een erg hard matras was. Dat vind ik dus niet. Wel kan ik me voorstellen dat mensen het matras wat warm vinden liggen. Deze reactie zag ik ook voorbij komen. Het matras ligt volgens mij wat warmer dan onze vorige. Voor mij wel fijn, ik heb het niet zo snel warm. Douwe heb ik er nog niet over gehoord. Eigenlijk alleen maar tevreden dus over deze matrassen!

Emma matras korting

Voor ons dus goede ervaringen met het Emma Matras! Gelukkig maar, want zoiets retour doen is ook alleen maar gedoe. Zoals je al eerder kon lezen ben ik fysiotherapeut. Een goed matras vind ik dus erg belangrijk, en gelukkig heb ik er één gevonden en kunnen wij voorlopig weer vooruit! Ga jij ook een Emma matras bestellen? Vergeet niet de kortingscode welkom15 te gebruiken, zo krijg je korting op je matras!

cshow

Deze blog bevat affiliate links. Als je via die link een aankoop doet, ontvang ik daar een klein % over. Kost jou niks, helpt mij mijn blog te laten bestaan. Dank daarvoor!

Gratis nieuwsbrief in je mailbox!

ontvang 4-7x per jaar een mail met toffe DIY's, budgettips, gratis downloads en wooninspiratie: