Een goede nachtrust en fit wakker worden: daar droomt toch iedereen van? Helaas lukt het veel mensen niet. Een slechte nachtrust is iets wat veel mensen letterlijk bezig houdt. Wanneer je niet goed slaapt, kan dat veel gevolgen hebben. In deze blog lees je mijn ervaring met het hoofdkussen van Be Koala én je vindt een leuke kortingscode. Een goed hoofdkussen is namelijk essentieel wanneer je beter wilt slapen.

Gevolgen van een slechte nachtrust

Wat zijn eigenlijk de gevolgen van een slechte nachtrust? Niet zo ingewikkeld, zou je zeggen. Je bent moe. Inderdaad, je voelt je moe. Wanneer je langere tijd slecht slaapt, wordt je érg moe. Zo moe dat het een opgave is om je ergens op te kunnen concentreren. Dingen vergeet, afwezig bent.. Op termijn kan een gevolg van een slechte nachtrust zelfs zijn dat je burn out raakt. Grote gevolgen dus, die we graag voor zijn!

Wat is een goed hoofdkussen?

Een goed hoofdkussen is essentieel voor een goede nachtrust. Wanneer je hoofdkussen niet goed is, zul je dit merken aan je nek of hoofd. Vaak of snel hoofdpijn of nekpijn. Misschien in de nacht ook pijn met draaien. Een goed hoofdkussen is op jou afgestemd. De hoofdkussens van Be Koala worden door middel van een vragenlijst op jou afgestemd. Dit is echt een sterk punt van dit kussenmerk. Een rugslaper heeft een ander kussen nodig dan een zijslaper. Ook worden afmetingen van bijvoorbeeld je hoofd en schouder meegenomen. Een goed hoofdkussen is wat mij betreft ook echt afgestemd op jou. Als fysiotherapeut ben ik hier ook helemaal voor en zou ik dit mensen alleen maar aanraden. Ondertussen weet ik ook dat er veel meer collega fysiotherapeuten zijn die het hoofdkussen van Be Koala adviseren.

Ervaring Be Koala hoofdkussen

Als fysiotherapeut krijg ik regelmatig de vraag ‘wat is een goed hoofdkussen’? Sinds een paar weken slaap ik op een Be Koala hoofdkussen én hoop ik deze vraag beter te kunnen beantwoorden!

Steeds vaker merkte ik dat ik wat last had van mijn nek. Sinds een tijdje heb ik een hoofdkussen van Be Koala in gebruik. Wat ligt dit meteen een stuk beter! Sindsdien voelt ook mijn nek een stuk beter. Ik slaap ondertussen een paar weken op het kussen. Meteen vanaf de eerste nacht voelde ik zoveel meer ondersteuning in mijn nek. Ik heb eigenlijk nauwelijks meer last van mijn nek sinds ik dit kussen gebruik. Ik heb geen problemen om goed te slapen, maar wanneer je niet goed slaapt, is een goed hoofdkussen misschien wel nóg belangrijker.

Ook manlief heeft sinds kort een kussen van Be Koala. Hij moest er de eerste nachten wat meer aan wennen. Na een paar nachten was hij gewend aan zijn nieuwe kussen. Ook hij slaapt er heerlijk op en voelt ook de goede ondersteuning van zijn nek.

Ps. slaap jij slecht en wil je ook zo graag eens uitgerust wakker worden en met meer energie de dag doorkomen? Kijk eens bij de cursus beter slapen die ik geef.

Tip: gebruik de kortingscode ‘Heleen10’ en ontvang €10 korting op je bestelling!

Op maat gemaakt kussen

De kussens van Be Koala worden op maat gemaakt. Dat is belangrijk. Een buikslaper heeft een ander kussen nodig dan een zijslaper. Iemand met brede schouders heeft een andere ondersteuning nodig dan iemand met smalle schouders. Zo is er voor elk wat wils. Bij het bestellen vul je een vragenlijst in en jij ontvangt na 7-10 dagen een op maat gemaakt hoofdkussen: maak nu je kussen.

Be Koala duurzaam kussen

De hoofdkussens van Be Koala ondersteunen je lichaam niet alleen heel goed, ze worden ook nog eens duurzaam gemaakt. Duurzame keuzes, daar ben ik altijd voor. Echte duurzame kussens vinden is niet zo makkelijk. Ze worden vaak gemaakt van dons of plastic deeltjes. De levensduur van zo’n niet stevig kussen met plastic deeltjes is maar 18-24 maanden. Veel mensen weten dit niet en slapen er veel langer op, met alle gevolgen van dien. Het grote voordeel van de hoofdkussens van Be Koala is dat ze tot 20 jaar meegaan!

Kussen latex vlokken

De kussens van Be Koala bevatten latex vlokken. Deze latex vlokken worden duurzaam gewonnen en niet-chemisch behandeld. Dit in tegenstelling tot de meeste traagschuim kussens. Het kussen is zelfreinigend en reguleert je lichaamstemperatuur. Daarnaast wordt er biologisch katoen gebruikt. Op onderstaande foto kun je de binnenkant van het hoofdkussen zien.

hoofdkussen aanbevolen door fysiotherapeuten

Be Koala:

  • is vegan
  • bevat géén (micro)plastics, wél biologische latex, katoen en kapok.
  • heeft een levensduur tot 20 jaar!!
  • bevat alleen maar natuurlijke, gecertificeerde en biologische materialen
  • 30 dagen proefslapen.

Ga jij ook een hoofdkussen van Be Koala bestellen, voor optimale ondersteuning van je nek? Met mijn kortingscode van Be Koala (Heleen10) krijg jij €10 korting op je bestelling!

Be Koala, dat wil je!

Gratis nieuwsbrief in je mailbox!

ontvang 4-7x per jaar een mail met toffe DIY's, budgettips, gratis downloads en wooninspiratie: