Wie droomt er niet van; zijn eigen welness badkamer thuis? Maar hoe doe je dat: het spa gevoel in je badkamer creëeren? In deze blog lees je tip om het spa-gevoel in je badkamer te maken met behulp van Hema items. Van een regendouche tot mooie badmat: een welness badkamer staat of valt met luxe en comfort!

spa badkamer maken

Rustige kleuren

De basis van een welness badkamer kenmerkt zich door het gebruik van rustige kleuren. Rustige kleuren werken nu eenmaal rustgevend. Denk aan wit, grijs, zandkleuren. Wil je een fris geheel? Voeg dan een mooie, groene plant toe. Met houten elementen tover je je badkamer meteen om tot een welness badkamer thuis.

luxe badkamer met welness gevoel zelf maken

Kies luxe items in de spa badkamer

Bij luxe items kun je denken aan de ‘grote’ dingen. Laat bijvoorbeeld een vrijstaand bad plaatsen wanneer je een nieuwe badkamer laat plaatsen. Kies een smart paneel voor de bediening van je douche. Een regendouche mag echt niet ontbreken in een welness badkamer thuis. Denk ook eens aan kleine dingen en koop een paar heerlijke bruisballen of een lekkere scrub. Door kleine, luxe items toe te voegen kun je je bestaande badkamer omtoveren tot een welness badkamer thuis.

welness badkamer thuis maken

Zachte handdoeken in de welness badkamer

Zachte badhanddoeken mogen natuurlijk niet ontbreken in je welness badkamer. Zoek handdoeken uit in kleuren die passen bij de sfeer die je wilt neerzetten. Kies hotel kwaliteit handdoeken. Zo straalt jouw badkamer meteen een luxe sfeer uit. Zorg dat je een mooi plekje hebt waar je je mooiste handdoeken neer kunt leggen. Zo liggen ze klaar als je jouw spa-moment thuis hebt gehad.

spa badkamer inrichten

Badjassen in je spa badkamer

Natuurlijk, in een badkamer met spa-gevoel mogen badjassen niet ontbreken. Shop een mooie badjas om jouw spa-gevoel te creëren. Zorg voor een mooi plekje om ze op te hangen. In onze eigen badkamer maakte ik dit mooie, houten bordje met marmeren ophang haakjes. Meer badkamer inspiratie: lees de grote badkamer inspiratie blog!

Vermijd rondslingerende was in je badkamer

Niets zo rommelig als rondslingerende was in je badkamer. Of overvolle wasmanden. Ga je je badkamer verbouwen? Overweeg eens een wastunnel in je badkamer. Iets waarvan je sowieso geen spijt van gaat krijgen!

Styling van je welness badkamer thuis

Met de styling van een welness badkamer thuis zet je de puntjes op de i. Tip: plaats niet teveel spullen in je badkamer, maar beperk vooral ook tot wat praktische items. Koop een geurkaars in je favoriete geur. Zet een geurdiffuser in je badkamer. Kies een geschikte badkamerplant voor een frisse touch. Plaats een mooi, houten krukje naast het bad met je favoriete tijdschrift. Koop een badplank om een lekker wijntje of een kop koffie op te zetten. Zorg voor een fijne badmat zodat het zacht voelt onder je voeten wanneer je voor de spiegel staat of uit bad stapt. Welness draait om luxe en gemak.

zelf een welness badkamer inrichten

Wat vind jij een echte must have in een welness badkamer?

Gratis nieuwsbrief in je mailbox!

ontvang 4-7x per jaar een mail met toffe DIY's, budgettips, gratis downloads en wooninspiratie: