DIY pakket volwassenen

Een DIY pakket: ideaal als je zelf aan de slag wilt, maar niet allerlei spullen in huis wilt halen die je later nooit meer gebruikt en waar je meteen veel te veel van hebt. Dat is natuurlijk zonde. The DIY store is een nieuwe webshop die kant en klare doe het zelf pakketten verkoopt. In deze webshop vind je DIY pakketten voor volwassenen en in deze blog lees je meer over de DIY store.

DIY pakketten voor volwassenen
Deze blog bewaren voor later? Pin hem via de Pinterest button bovenaan de blog!

Ga voor duurzaam, kies een kant en klaar DIY pakket

Wist je dat een kant en klaar DIY pakket duurzaam is? Je kiest in de webshop een DIY die jou aanspreekt en bestelt het pakket. Het DIY pakket bevat precies voldoende materialen om de door jou gekozen DIY mee te maken. Zo gooi je niks weg; een goede reden om voor een DIY pakket te gaan! Daarnaast bevatten de DIY pakketten duurzame producten. Denk bijvoorbeeld aan papieren mengbakjes en houten roerlepels.

DIY pakket beton
Aan de slag met beton

Makkelijke DIY pakketten

Creativiteit stimuleren op een manier die voor jou het makkelijkst is; dat is de missie van Peter en Rosalinda, de gezichten achter the DIY store. Het enige wat je hoeft te doen, is een keuze te maken in welke DIY jij zou willen maken. Met een DIY heb je rustig een paar uur iets leuks te doen. Daarna heb je een mooi, handgemaakt product. Het leuke aan een product zelf maken, is dat je het helemaal kunt maken zoals jij mooi vindt!

Uit je hoofd: ga DIY-en!

Zelf dingen maken; dat is de perfecte manier om uit je hoofd te komen. Het met je handen bezig zijn geeft ontspanning in het hoofd en zorgt ervoor dat je creativiteit de vrije loop kan gaan. Wist je dat het uit je hoofd komen veel voordelen heeft? Één van de voordelen is dat het uit je hoofd komen de kans op piekeren verminderd. Naast dat het leuk is om dingen zelf te maken, kan het dus helpen om je beter te voelen!

DIY pakket volwassenen
DIY pakket voor volwassenen

Over ‘the DIY store’

De gezichten achter the DIY store zijn Peter en Rosalinda: een broer en zus die graag creatief bezig zijn. Rosalinda houdt van textielverven, schilderen en boetseren. Peter houdt zich graag bezig met houtbewerken of klust aan zijn moter. Hun passie voor DIY gecombineerd met ondernemerschap: dat is the DIY store! Dit creatieve team achter the DIY store deelt graag hun liefde voor DIY in de vorm van op maat gemaakte pakketten. Je krijgt niet alleen het pakket, maar ook een dosis creativiteit, plezier en voldoening. Dát is waar Peter en Roselinde dan weer goed op gaan!

The DIY store
The DIY store

Doe het zelf pakket volwassenen

Peter en Rosalinda hebben een aantal mooie doe het zelf pakketten voor volwassenen in hun webshop staan. Ze kozen ervoor om eerst aan de slag te gaan met beton. Hierover lees je later meer. Ben jij een echte DIY fan? Houd de shop in de gaten; er komt nog veel meer leuks aan!

Deze blog is geschreven ism. The DIY Store en is onderdeel van het blogpakket voor webshops.