Een houten kist in huis, wat moet je daar nu mee? Tot een paar jaar geleden zag je ze bij ons in huis ook niet. Nu kom je er in verschillende ruimtes in huis één tegen. Ze zijn superstoer om mee te decoreren en óók nog eens praktisch! Ik laat je wat voorbeelden zien om te decoreren met een houten kist.

Hoe berg ik spullen op een mooie manier op?

Een houten kist is super handig. Naast dat het mooi is en het sfeer geeft aan je huis of kamer, kun je er ook mooi wat spullen in opbergen.

Stoere kisten in woonkamer

In de woonkamer hebben wij twee houten kisten, een groene en een blank houten. Meestal staan ze onder de salontafel, en soms verhuizen ze naar een ander plekje. Ideale opbergruimte voor kaarsen en spelletjes voor de kinderen.

houten kist in woonkamer
Woonkamer inspiratie
houten legerkist

Onze woonkamer is in de basis landelijk, maar door dit soort oude elementen te gebruiken wordt het niet te soft en krijgt het een stoere twist. De blank houten kist is makkelijk te combineren met verschillende kleuren en materialen.

Woonkamer inspiratie landelijk wonen
Houten kist woonkamer
20200402 142122

Houten kist op kinderkamer

Ook op de kinderkamer vind je stoere kisten. Deze grote kist staat op Boaz zijn kamer. Hierin bewaren we herinneringen voor later. Hij is lekker groot, en stoer! Te mooi om in de berging te zetten, dus deze kist verdient een mooi plekje op zijn kamer. De kist matcht goed met verschillende stijlen. Bij ons staat hij in een jungle kamer, maar hij past ook perfect in een legerkamer of kinderkamers met andere thema’s.

minutiekist kopen voor kinderkamer
Geometrische muurdecoratie komt van Hout-Kado