Wanneer je op zoek bent naar een persoonlijk cadeau maar toch iets makkelijks wilt, kun je zelf een cadeaubox samenstellen. Door zelf een cadeaubox samen te stellen, kies je de items waar jij blij van wordt (of de items waar degene aan wie je de box geeft blij van wordt). Je kunt kiezen voor een bepaald kleurthema bijvoorbeeld. Ik laat je verschillende themaboxen zien die jij helemaal naar wens kunt samenstellen!

Cadeaubox samenstellen

Cadeaubox voor baby samenstellen

Hoe leuk is dit: stel een cadeaubox voor een baby samen met de leukste items die jij tegenkomt. Mix and match items met de mooiste prints of kleurtjes. Dit is een kraam cadeau wat graag gegeven wordt!

Cadeaubox samenstellen voor een zwangere

Wanneer er iemand in je omgeving zwanger is, is de cadeaubox voor zwangeren een erg leuk cadeau om iemand mee te verassen. Helemaal ideaal als je ook nog eens op afstand woont! Een box met de schattigste babycadeautjes die met zorg zijn uitgezocht: welke zwangere wil dat niet?

Cadeaubox voor opa's en oma's

Wat is een leuke cadeaubox voor opa’s en oma’s?

Wanneer je zwanger bent is het erg leuk om opa’s en oma’s to be te verassen met iets leuks. Hiervoor kun je de speciale cadeaubox voor opa’s en oma’s samenstellen. Wat is dit een leuke manier om je zwangerschap aan te kondigen bij opa en oma. En natuurlijk ook handig, opa en oma hebben meteen een paar handige items in huis voor als de kleine straks op bezoek komt.

Cadeaubox voor papa’s en mama’s

De cadeauboxen voor papa’s en mama’s zijn ook erg leuk om te geven. De cadeaubox voor papa’s kon je al eerder voorbij zien komen en is een perfecte cadeaubox voor vaderdag. De cadeauboxen voor ouders zijn ook erg leuk om te geven tijdens bijvoorbeeld een babyshower, cadeautje voor de zwangerschap of tijdens de kerst als de mama nog zwanger is.

Waar kan ik een cadeaubox laten maken?

Wanneer je zelf een cadeaubox samenstelt, geldt altijd: deze wordt verzonden in de originele cadeaubox. De ontvanger krijgt dan meteen een mooie cadeaubox in plaats van een bruine doos waar een cadeaubox in zit. Helemaal ideaal als je even wilt laten weten dat je aan iemand denkt, maar niet in de gelegenheid bent om op bezoek te gaan. Vergeet in dit geval niet om een persoonlijke boodschap voor de ontvanger achter te laten bij je bestelling!

Wanneer je de cadeaubox besteld en bij je eigen huis laat bezorgen om hem later cadeau te doen, zit er wel een extra verzenddoos omheen. Als jij dan de cadeaubox cadeau geeft, zit er geen adreslabel op de box.


Gratis nieuwsbrief in je mailbox!

ontvang 4-7x per jaar een mail met toffe DIY's, budgettips, gratis downloads en wooninspiratie: