Bent u bezig met het (her)inrichten van uw tuin of tuinborder, maar weet u niet welke tuinplanten mooi combineren en welke tuinplanten geschikt zijn voor uw tuinsituatie? Dan zijn de kant-en-klare borderpakketten van Yarinde iets voor u. In deze blog lees je handige informatie voor als je op zoek bent naar een borderpakket. 

Borderpakketten kopen

Deze handige tuinplantenpakketten bestaan uit een mix van bijelkaar passende soorten. Yarinde biedt borderpakketten voor elke smaak en voor iedere tuinsituatie. Denk aan borderpakketten schaduw, -zon, -kleigrond, -droge grond, -smalle border, -prairieborder, -langbloeiers, -bepaalde bloeikleur(en) enzovoorts. Ideaal voor mensen die wel samenhang willen, maar niet te veel tijd willen spenderen aan het kiezen van tuinplanten.“ 

Borderpakket met beplantingsplan

Borderpakketten combineren

In de borderpakketten van Yarinde is al nagedacht over combineren van bloeikleuren en bladvormen van tuinplanten. Ook kunnen we de bloeiperiode spreiden over het jaar of bewust samen laten komen. Hierdoor ontvangt u altijd tuinplanten die elkaar complimenteren en kunt u zelf het borderpakket met uw favoriete bloeikleur bestellen.  

Borderpakket onderhoudsvriendelijk
Borderpakket smalle border

Borderpakket smalle border

De borderpakketten van Yarinde bevatten precies het aantal tuinplanten dat u nodig heeft om 1 m2 tuin of tuinborder mee te beplanten. Hierdoor laten alle borderpakketten zich eenvoudig combineren en is er voor elke tuin een borderpakket.  

image 3

Beplantingsplan border

Borderpakketten zijn reeds voorzien van een beplantingsplan, onderhoudsplan voor snoeien, bemesten en verzorging. Alle informatie die u nodig heeft voor het aanplanten, snoeien, bemesten en verzorgen vindt u terug in de omschrijving van het borderplan. Heeft u naderhand nog hulp nodig? Dan kunt u ten allen tijden contact opnemen, ook tot ver na uw bestelling. 

Bovendien bezorgt Yarinde met eigen vervoer door heel Nederland en België. Laat u inspireren op www.yarinde.nl.

Borderpakketten kopen
Yarinde

》Ga jij in je tuin aan de slag? Download de BijHeleen kluslijst of to-do lijst!

Deze gastblog mocht ik publiceren namens Yarinde.nl. Meer borderinspiratie vind je op de website van Yarinde. Een border aanleggen is een belangrijk onderdeel van het opknappen van je tuin. Mooie borders maken je tuin helemaal af!


Gratis nieuwsbrief in je mailbox!

ontvang 4-7x per jaar een mail met toffe DIY's, budgettips, gratis downloads en wooninspiratie: