Blogs laten schrijven; waarom zou je dat doen? En vooral; wie kan dat voor je doen en wat kost dat? Ik vertel je in deze blog meer over het laten schrijven van blogs zodat jij na het lezen van deze blog weet wat voor meerwaarde dit is, en hoe je ermee kunt starten!

Blogs laten schrijven
Blogs voor je webshop

Blogs voor je webshop

Wanneer je een bedrijf of webshop hebt, zijn blogs erg belangrijk. Door blogs in te zetten, wordt jou bedrijf of webshop beter gevonden. Zo trek jij ook bezoekers & kopers via Google in plaats van alleen via Social Media. Wanneer je je alleen richt op Social Media met je webshop is dit een risico. Een Social Media account kan bijvoorbeeld gehackt worden of tijdelijk niet bereikbaar zijn. Door een SEO proof blog te laten schrijven verbreed je je klantenkring en komen ook klanten via Google in jouw webshop.

Blog laten schrijven voor je webshop

Misschien denk je: bloggen? Hoe doe ik dat? Inderdaad, je kunt niet zomaar een stukje tekst op internet zetten. Of dat kan natuurlijk wel, maar dat wordt niet gevonden door Google. Dat is dus zonde van je kostbare tijd, die moeite kun jij je beter besparen!

SEO proof blog laten schrijven

Om goed gevonden te worden schrijf je een zogenaamde SEO proof blog. Hierin zitten elementen die ervoor zorgen dat je goed gevonden wordt. Doordat deze blog SEO proof is, heb jij deze blog ook gevonden. Ben je hier helemaal niet in thuis? Mijn advies: besteed het uit, zodat jij je kostbare tijd kunt besteden aan dat wat direct omzet geeft in jou bedrijf. Bijvoorbeeld het maken van mooie producten.

Kosten van het laten schrijven van een blog

Wat kost een blog? Er zijn vast bloggers die bijna gratis een blog voor je schrijven, misschien in ruil voor een product. De vraag is echter: wordt je hiermee ook gevonden? Speciaal voor webshops in de interieur- DIY- en kinderbranche ontwierp ik het blogpakket voor webshops. Dit pakket bevat onder andere meerdere blogs die je kunt uitspreiden over een tijdsvak dat voor jou ideaal is. Doordat ik de blogs onderling verbind, halen we er het maximale resultaat uit. Je kiest dit pakket als je je webshop echt wilt laten groeien door middel van blogs. Voorbeelden zien? Dat kan onder de tag blog voor webshop.

Wil je toch zelf aan de slag? Bestel dan bijvoorbeeld dit boek over bloggen.

Gratis nieuwsbrief in je mailbox!

ontvang 4-7x per jaar een mail met toffe DIY's, budgettips, gratis downloads en wooninspiratie: