Mijn 5 beste blogs van 2022.. Elk jaar maak ik een overzicht van de meest gelezen blog van afgelopen jaar. Ongeveer een jaar geleden schreef ik de blog over de beste blogs van 2021. Je ziet dat er echt een paar populaire blogs zijn (gebleven). Deze worden nog steeds graag gelezen: leuk!

Wat zijn de beste blogs van 2022?

Erg leuk om elk jaar weer zo’n overzicht van populaire blogs te laten zien. Kijk je mee?

Blog 1: kast maken met stappenplan

De eerste blog is een DIY blog met daarin een stappenplan. Maak ook je eigen wandkast. Zoveel leuker (en goedkoper) dan een kast op maat laten maken. Deze blog stond vorig jaar ook in de top 5, maar niet op plek één. Ik snap wel dat deze hoog staat, het eindresultaat is werkelijk prachtig en wandkasten zijn erg populair. Lees de blog over een ga je kast maken met DIY stappenplan.

wandkast zelf maken

Blog 2: steenschot terras maken

Ook de tweede blog is een doe het zelf blog. Maak een terras van steenschot met het stappenplan in de blog. Een leuke doe het zelf, redelijk makkelijk te doen (je hebt wel wat mankracht nodig) en snel klaar. Zelf hebben we hier ruim een dag over gedaan. Deze blog stond vorig jaar ook in de top 5 en is een plekje gezakt.

Vlonder steenschot met douglas picknicktafel
DIY vlonder van steenschotten

Blog 3: maak een reliëf schilderij

Maak een reliëf schilderij met het stappenplan in deze blog. Supermakkelijk, je hoeft er niet voor te zagen oid. Deze reliëf schilderij blog is nog steeds populair, al wordt hij wel een stuk minder gelezen dan een jaar geleden. Hij staat net als vorig jaar op de derde plek!

reliëf schilderij maken

Blog 4: strelitizia verzorging

Leuk, deze blog is nieuw in de top 5 van beste blogs! Hij werd vanaf het begin al veel gelezen, en dat is niet minder geworden. Ik schreef hem in de zomer van 2021, dat is denk ik de reden dat hij niet in het jaaroverzicht van 2021 stond. Deze blog staat boordevol tips voor de verzorging van je strelitzia.

Blog 5: zelf deur maken

Vorig jaar op de plek 5, nu nog steeds op de plek 5. Ook de vijfde meest-gelezen blog van 2022 is een doe het zelf blog. In deze blog kun je zien hoe we een set deuren maakten van hout (schuttingdeur, schuurdeur en openslaande garagedeuren). Lees de blog en maak zelf een deur van hout. We bespaarden hiermee een enorm bedrag, en dat is in een hele verbouwing toch mooi meegenomen.

zelf deur maken

Stiekem denk ik dat dit het laatste jaar is dat deze 5e blog in dit lijstje zat. Het zal niet lang duren of hij wordt ingehaald door de blog over ’tegels achter je houtkachel plaatsen’ (lees hem en zoek hem op door in de zoekbalk te zoeken naar tegels houtkachel). Deze blog staat nog niet lang online maar is wordt erg graag gelezen.

Gratis nieuwsbrief in je mailbox!

ontvang 4-7x per jaar een mail met toffe DIY's, budgettips, gratis downloads en wooninspiratie: