Waar ik vorige week een blog schreef met een throwback over 2021, sluit deze blog hier perfect bij aan. Want wat zijn beste blogs van 2021 die ik op mijn interieurblog publiceerde?

Vlonder van steenschotten maken

Dit is één van de eerste blogs die ik schreef, en tegelijk één die erg vaak gelezen is en wordt. Leuk om hiermee zoveel mensen te mogen inspireren. Want zeg zelf: een vlonder van steenschotten in je tuin is toch ook superstoer?

populaire blogs
DIY vlonder van steenschotten

Wandkast maken

Deze DIY blog over deze prachtige wandkast is een gastblog van Kim van @houseofpancakes. Te gek dat zij van deze mooie DIY een blog wilde schrijven die een mooi plekje op mijn interieurblog verdiend. Deze blog wordt dagelijks door heel wat mensen gelezen. Dagelijks zijn er ook mensen die via mijn blog op het mooie Instagram profiel van Kim terecht komen.

DIY blog
DIY wandkast

Ps. heb jij ook iets waar je een gastblog over wilt schrijven? Stuur me gerust een berichtje via mijn Instagram!

Reliëf schilderij maken

Ik maakte afgelopen jaar een mooi reliëf schilderij en schreef er een blog over. Deze blog wordt vanaf het begin veel gelezen. Erg leuk! In de blog zie je een leuk doe het zelf filmpje waar je ook nog mee aan de slag kunt. Helemaal leuk: op zelfmaak accounts gaan regelmatig DIY relief schilderijen rond. Echter, deze zijn altijd van hout. Ik bedacht een alternatief met zelfdrogende klei wat veel makkelijker te maken is! Je kunt met behulp van de blog zelf ook zo’n mooi reliëf schilderij maken!

beste blogs
DIY reliëf schilderij

Trendkleuren interieur

De blog over trendkleuren in je interieur was in 2021 een populaire blog. Het is een gastblog van Osare art en is vaak gelezen. En dat snap ik, want hoe leuk is het om lekker rond te kijken wat de trends op het moment zijn, en welke mooie plaatjes je daarbij ziet!

Trendkleuren interieur
Trendkleuren in je interieur

Zelf deuren maken

Wij maakten een stapel deuren; een schuttingdeur, openslaande garagedeuren en een schuurdeur. Ze zijn echt prachtig geworden, en zóveel mooier dan de standaard deuren die erin zaten! Een plaatje voor onze tuin! Ik schreef een blog over het zelf deuren maken en plaatste op Instagram een korte reel waarin je een idee krijgt van het proces van het maken van de deuren:

Blijkbaar zijn mijn volgers erg geïnteresseerd in zowel trends als doe het zelf ideeën. En dat snap ik wel, daar ben ik zelf ook dol op! Ik plaats daarom regelmatig nieuwe ideeën ter inspiratie. Wil je daar meer van volgen? Kijk dan eens op mijn Instagram!:

Gratis nieuwsbrief in je mailbox!

ontvang 4-7x per jaar een mail met toffe DIY's, budgettips, gratis downloads en wooninspiratie: