Je krijgt een kleine en je wilt hem of haar een naam geven die uniek is. Een naam die je niet overal hoort. Maar waar vind je aparte babynamen? In deze blog geef ik je een overzicht van mooie, unieke babynamen. De inspiratie komt uit bestellingen uit de webshop van Moms and Littles. Hier kun je gepersonaliseerde rompers, lakentjes, truitjes en babypyjama’s bestellen. Een perfecte inspiratiebron voor mooie, bijzondere babynamen dus!

aparte babynamen meisjes

Aparte babynamen meiden

Hier volgt een overzicht met bijzondere babynamen voor meisjes. Deze niet veel voorkomende babynamen voor meisjes komen deels uit bestellingen van babykleding met naam uit de webshop Moms and Littles en is deels uit andere bronnen (bijvoorbeeld een oproep op Instagram). De namen staan in alfabetische volgorde:

Aparte meisjesnamen

Alaina
Blizzy
Elva
Hebe
Ivy Jane
Jaëlle
Jessie Jaine
Mae / Maeve / Maevy
Maribelle
Milayne
Milly
Nomée
Nuen
Phoebe (uitgesproken als phiebie)
Rifka
Saray
Yinthe Mare

Wat een prachtige babynamen hé? Tip: het is natuurlijk het mooist als een voornaam past bij de familienaam. Het is niet zo handig als hier bijzondere combinaties uit komen. De naam Inde is bijvoorbeeld prachtig, maar niet als je achternaam Hoek is.

bijzondere meisjesnaam

Aparte babynamen jongens

Hier volgt een overzicht met bijzondere babynamen voor jongens. Ook de niet veel voorkomende babynamen voor jongens zijn een combinatie van namen uit de bestellingen van Moms and Littles en andere inspiratie. De namen staan weer in alfabetische volgorde:

Aparte jongensnamen

Alec
Bodil
Cody
Danley
Goof
Ilay
Jaivey
Jaxen
Kick
Kit
Kjell
Lasse
Logan
Mias
Nim
Odin
Revy
Sonny
Sverre
Travis
Zev

Populaire babynamen

Tot slot nog een overzicht met populaire kindernamen. Tenslotte zitten hier natuurlijk ook prachtige namen tussen (die niet voor niks vaak gekozen worden).

bijzondere babynaam

Populaire meisjesnamen: Anna, Fleur, Julia, Lizze, Lotte, Minthe, Ni(e)ne, Nova, Nore, Romée, Tess.

Populaire jongensnamen: Boaz, Dex, Finn, Levi, Luca, Julian, Sven.

aparte meisjesnaam

Ben jij nog op zoek naar dé naam voor je kleine? Bekijk de Instagram van Moms and Littles eens, hier zie je regelmatig gepersonaliseerde items voorbij komen. Doe je meteen inspiratie op voor je eigen naam!

De foto’s in deze blog zijn eigendom van Moms and Littles. Hier kun je prachtige gepersonaliseerde babykleding bestellen. Een aanrader om eens een kijkje in de webshop te nemen als je houdt van kwalitatief goede kleding met een persoonlijk tintje.

Heb jij nog inspiratie voor mooie, aparte babynamen? Laat onder het artikel vooral een reactie achter!

Gratis nieuwsbrief in je mailbox!

ontvang 4-7x per jaar een mail met toffe DIY's, budgettips, gratis downloads en wooninspiratie: