Meubels bepalen voor een groot deel de sfeer van je interieur. Ook kleuren doen hier erg aan mee. Zo kun je voor neutrale kleuren gaan, of juist voor kleuren met wat meer pit. Een tv meubel doet ook mee aan het bepalen van de sfeer in je woonkamer. Ik laat je zo meteen drie voorbeelden zien van een zwevend tv meubel. Drie verschillende tv meubels, drie verschillende sferen.

Zwevend tv meubel

Een televisie kun je natuurlijk op verschillende manieren in je woonkamer plaatsen. In een kast, achter schuifdeuren. Een tv meubel wat op de grond staat of een zwevend tv meubel. In deze blog laat ik een paar zwevende tv meubels van Perfecthomeshop zien. Je kunt de producten terug vinden in hun webshop.

Waarom zou je eigenlijk kiezen voor een zwevend tv meubel? Ze zijn praktisch; doordat ze een stukje van de grond af hangen, kun je er makkelijk onder stofzuigen en belandt er niet zomaar rommel onder je kast. Ook kan het een wat speelser effect geven aan je interieur. Tenslotte staan de rest van je meubels waarschijnlijk al op de grond. Zelf kozen we voor een zwevende, eiken balk onder de tv > in deze blog lees je hoe je dit maakt!

Een zwart tv meubel in een chique interieur

hangend tv meubel zwart hoogglans
Perfecthomeshop

Een zwart tv meubel! Dat staat chique. Ik vind het zelf prachtig staan in een hotel-chique interieur. Als je kiest voor dit tv meubel, is het mooi om de zwarte kleur terug te laten komen in tenminste één ander item. Misschien een zwarte bank, wat zwarte kussens of zelfs een zwart vlak op de muur. Donkere kleuren passen goed in de interieurtrend van nu. Daarin zie je hoe je donkere kleuren perfect in je interieur kunt combineren.

Een eiken tv meubel

zwevend tv meubel eiken
Perfecthomeshop

Zie je dat? Gelijk een hele andere sfeer op deze foto. Het meubel op de bovenstaande foto is een slag groter dan het zwarte meubel op de eerste foto. Verder heeft het meubel een andere kleur. Dit geeft dus gelijk een hele andere sfeer in je woonkamer! Dit eiken tv meubel is met veel kleuren te combineren. Het matcht ook prachtig bij zwarte items. Dit meubel zou mooi staan in een landelijk interieur. Je kunt hem ook uitstekend combineren met veel wit en een paar andere houten items. Hij zou daarmee ook mooi staan in een scandinavisch interieur.

Een wit hangend tv meubel

zwevend tv meubel wit
Perfecthomeshop

Dit witte meubel laat het interieur gelijk veel strakker lijken. Als je houdt van een strak interieur zonder te veel tierelantijntjes, is dit witte meubel wellicht wat voor jou. Je kunt hem prima kwijt in een interieur met een witte basis, maar hij is ook goed te combineren in een interieur met neutrale kleuren, of juist meer uitgesproken kleuren. Het meubel is ook prachtig in combinatie met de houten vloer die je op de foto ziet!

Misschien ben je op zoek naar een zwevend tv meubel en wil je meer inspiratie en plaatjes zien? De meubels op bovenstaande afbeeldingen zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Je vindt op ‘zwevend tv meubel‘ álle zwevende tv meubels van Perfecthomeshop in één klik. Neem jij een kijkje?


Gratis nieuwsbrief in je mailbox!

ontvang 4-7x per jaar een mail met toffe DIY's, budgettips, gratis downloads en wooninspiratie: