Rotan is één van de meest hippe trends van het moment, die je prima kunt combineren met de ibiza stijl! Rotan accessoires (spiegels) en meubels zijn zie je op het moment veel. Ik ging op zoek naar mooie muurdecoratie in de vorm van rotan spiegels, en zette de mooiste op een rijtje. Zoek je nog een mooie rotan spiegel? Lees en kijk dan even verder wat voor moois ik tegenkwam! Ik sorteerde ze op prijs.

Rotan spiegels

Rotan spiegels zijn helemaal hip, je ziet ze in allerlei vormen en kleuren. Ik vind ze héél mooi, maar heb ze zelf niet eens. Maar, van onderstaand rijtje staan er wel een aantal op mijn lijstje! Ze zouden erg mooi in de hal staan. En hoe handig, om voor vertrek even in de spiegel te kunnen kijken of alles goed zit. Dat kan nu dus niet ;-), want op de beneden verdieping hebben wij (nog) geen spiegels. Ik zette er een aantal rotan spiegels voor je op een rijtje! Ik heb ze gesorteerd op prijs, je ziet dus verschillende prijsklasses. De mooiste heb ik hieronder een plekje gegeven!

1: een budget variant! Simpel, maar stijlvol. Dit is een hele leuke om te variëren meteen aantal andere spiegels.

2: persoonlijk vind ik dit echt heel mooi! Mooi strak, en wat meer tijdloos. Straks is de rotan trend weer voorbij, maar dan blijft deze spiegel nog steeds mooi. Hij is er ook in grotere maten! Deze spiegel vind ik ook erg mooi matchen bij een landelijk interieur. Bij ons interieur dus.

3: Ook een leuke om te combineren met een paar andere spiegels, bijvoorbeeld nummer 1 of 5!

4: Meer decoratie dan spiegel, maar erg mooi. Leuk die details!

5: Ook weer zo’n mooie om te combineren! Leuk om samen op te hangen met nummer 1 en 8! Dan heb je een mooi groepje, en door de mooie vormen versterken ze elkaar.

6: wat mooi is dit! Leuk detail die lus!

7: ook een prachtige variant! Leuk het gevlochten rotan.

8: Wat duurder, maar wat een mooie vorm! Ook weer een hele leuke om te combineren met de wat goedkopere varianten hierboven!

9: deze springt eruit door zijn mooie vorm!

10: De duurste, maar ook één van de mooisten! Wauw, prachtig! Kijk eens bij de andere foto’s in de advertentie!

Muurdecoratie

Mooie muurdecoratie maakt een kamer met een goede basis af. Rotan spiegels zijn een mooie manier om muren mee te decoreren en zo sfeer te geven aan een ruimte.

Rotan

Wat staan er mooie items tussen, he? Als je dit ziet, denk je toch: hebben! Zo leuk, deze trend! Rotan combineert mooi met webbing, maar ook met bijvoorbeeld pampaspluimen, droogbloemen, en terra cotta kleuren. Ook is het erg leuk om meerdere rotan spiegels te combineren, en bij elkaar te hangen. Daarvoor gaf ik bij de spiegels al wat opties. Het plaatje wat je hieronder ziet, is in onze hal. Hier zou ik nog graag een rotan item toevoegen, wat dan weer mooi matcht met de zeegras wandhanger / onderzetter!

rotan spiegels

Andere blogtips: