Hóe mooi is het om kleurvlakken toe te passen in slaapkamers en kinderkamers! Juist omdat ze net wat extra’s en speelsers mogen hebben. Wij hebben verschillende kleurvlakken in de kinderkamers. Je kunt ze onderaan de blog vinden.

Maar eerst.. Komen de kleurvlakken voorbij van slaapkamers van andere huizen en stijlen, die ik opgestuurd kreeg nadat ik via mijn instagram een oproepje deed wie er met foto’s mee wilde doen in deze blog. Neem snel een kijkje!

Kleurvlakken: een budget muur decoratie

Kleurvlakken zijn een budget manier om je muur net even wat extra’s te geven! Kost weinig, als je een restje verf hebt liggen in een passende kleur, kun je al aan de slag. Zoals je in de voorbeelden hieronder ziet, hoef je geen groot vlak aan te brengen om een mooi detail te maken. Ik geef je graag wat DIY inspiratie hiervoor! Soms heb je nog een rol frogtape, een waterpas en een potlood nodig, maar veel meer heb je niet nodig!

Kleurvlak muur slaapkamer

Muurcirkel verven

We beginnen met de gekleurde cirkel in de slaapkamer van Sanne, van @magic.4.home. Als je van kleur houdt, een aanrader. Zo gekleurd als deze foto is, zo gekleurd is haar huis!

Kleurvlak muur slaapkamer

Hoge lambrisering

Hieronder een kijkje in het huis van Kylie van dr.house_by_kylie. Een uit de pols geschilderd kleurvlak, maar dit keer als een soort lambrisering. Dat speelse effect, hoe leuk is dat! Leuk dat hij doorloopt tot het raam, de hoek om!

Kleurvlak muur slaapkamer
Kleurvlak muur

Het kleurvlak wat je hieronder ziet is van Eline van het @hetkosterhuisje. Heel leuk om met zo’n subtiel kleurvlak accessoires net mooi uit te lichten. De bergen die je onderaan deze blog op de kinderkamer ziet, zijn ook bij Eline thuis.

gouden kleurvlak

Kleurvlak muur kinderkamer

Hoe leuk zijn kleurvlakken op de muur in de kinderkamer! Juist omdat het daar wel wat speelser mag, geeft het leuke effecten! Kijk je mee?

Kinderkamer inspiratie

‘Bergen’ schilderen

Wauw, echt prachtig! Dit is de kamer van de dochter van Kim, van @house_of_pancakes. Deze strak geschilderde lijnen en mooie kleuren bij elkaar: ik ben fan! De lijnen schilder je zo mooi strak door frogtape te gebruiken. De meubeltjes op deze mooie kamer komen van de Prenatal.

Kleurvlak kinderkamer

Jessica van @maakhetzelfjes schilderde met grijze schoolbordenverf en frogtape deze mooie bergen op de babykamer van haar dochter Julia.

kinderkamer inspiratie

Huisje schilderen

Op de grote-meisjes-kamer van haar dochter schilderde Jessica dit huisje. En zeg zelf: dat is toch echt prachtig in combinatie met dat behang? Die kleuren, ik hou ervan! Meer van Julia haar kamer kun je zien en lezen in de blog over ‘meisjeskamer ideeën‘, inclusief leuke DIY en budget tips!

meisjeskamer inspiratie

Bergen schilderen

Nog een variant met bergen, dit keer bij Eline van @hetkosterhuisje. Dit vind ik ook echt prachtig! En die kleuren. Erg mooi. Heel leuk ook te combineren met rotan of gouden items. Een leuk detail is de regenboog in dezelfde kleuren die ze op het plafond schilderde! Het mooie dekbedovertrek vind je hier, is in verschillende kleuren te krijgen, en nu in de aanbieding.

kleurvlak kinderkamer

Kleurvlak over plafond

Tot slot onze eigen kinderkamers! Deze plaatjes heb je al eens voorbij kunnen zien komen op mijn blog. Dit kleurvlak hieronder maakte ik op Julian zijn kamer, door een deel van het plafond en de muren aan de zijkant mee te schilderen. Meer over deze kamer vind je in de dinokamer blog. De toffe houten kinder sjoelbak die je ziet staan is van Znoet, ik schreef al eerder een blog over Znoet houten speelgoed, waarin je ook een kortingscode vindt. Kadotip voor de feestdagen!

dinokamer

Hieronder zie je een foto van de dripwall die ik maakte op de babykamer voor Boaz. Hij krijgt binnenkort een nieuwe kamer. Een junglekamer. Met kleurvlakken ;-). Ik schreef al eerder een blog over het maken van een dripwall. Hier vind je meer foto’s, en een stappenplan voor als je ook een dripwall wilt maken.

Dripwall

dripwall kinderkamer

De kleurvlakken die ik schilderde in Boaz zijn nieuwe junglekamer kan ik nog niet in z’n geheel laten zien. Het is nog niet helemaal klaar, zoals je onder andere ziet aan de cheetah die nog moet worden opgehangen. Hieronder zie je dus vast een voorproefje! De stoere houten cheetah is van hout-kado.nl, waar je de mooiste geometrische dieren en vormen vind voor aan je muur. Kleurvlakken vind ik persoonlijk erg mooi te combineren met deze decoratie, zo blijf je je kleurvlak zien en kun je je muur nóg iets extra’s geven!

Kleurvlak muur junglekamer

Heb jij een mooi plaatje gezien wat je wilt bewaren? Je kunt de afbeeldingen heel makkelijk op pinterest bewaren door op het icoontje op de foto te klikken 😀

Veel plezier met het maken van je eigen kleurvlak!

Blogtip


▪︎✔▪︎

Check! Een paar weken geleden kreeg ik deze robotstofzuiger voor mijn verjaardag😊. Ik kreeg er al zoveel vragen over, het lag nog in de planning er een blog over te schrijven. Wilde hem natuurlijk eerst een paar weken proberen om er wat over te kunnen zeggen 😉. Op de valreep gelukt om die voor Black Friday online te hebben🙌. Shoptip!
Benieuwd hoe het ding bevalt? Zie link in mn bio!
▪︎🦖▪︎
Het is hier weer even opgeruimd, voor zolang als het duurt 😉 deze kamer is weer schoon 🙌 gelukkig ruimt Juul het zelf op, zodat ik het kan schoonmaken. Hij is in de veronderstelling dat de stofzuiger zn speelgoed opeet ofzo. Ik geniet er nog maar even van zolang het duurt 🤣.

Fijne avond!
Kerst DIY!

Yes, de eerste kerst DIY is een feit. 🙈 Samen gemaakt met Julian, superleuk om samen te doen🙌! Elke middag als het maar een beetje begint te schemeren, staat t ding alweer aan 😉 Afgelopen week kon je hem al in mn stories zien 😉. 

S W I P E voor een aan-uit filmpje 😉 

Zijn jullie al bezig met kerst dingen? Hier verder nog niet, maar ik had Juul beloofd iets te maken met Die 'witte bolletjes', het lag nu al zo lang in de kast te wachten 😉. Maar voorlopig houd ik het hier even bij. Denk ik. 😅

Voor een paar euro maak je dit 🙌
▪︎keukenblog▪︎

Een sfeerhoekje in de keuken! Misschien herken je de tegeltjes 😉. Het is alweer bijna 3 jaar geleden dat we onze keuken verbouwden ⚒.

Heb jij ook nog keuken verbouwplannen? Lees dan even de blog die ik vandaag online zette, daar vind je wat handige tips 🙌!
▪︎⚒▪︎
Dit hoekje, dat blijft favoriet 😍🖤. Een ander favoriet hoekje zie je als je naar rechts swiped. Geen hoekje bij ons in huis, maar in het huis van Kim van @house_of_pancakes . Zo mooi 🖤. De toffe wandkast is een DIY, die je nu terug kunt vinden op mijn blog (zie link in mijn bio). 

Heb jij ook iets waar je een gastblog over wilt schrijven? Dat kan! Stuur gerust een berichtje 😊

🚩 Wil je de kast in de blog bewaren en opslaan? Via de blog kun je ze nu makkelijk pinnen op je pinterest bord, via de button op de foto's 😀
▪︎💐🌸▪︎
De bloemen staan hier weer op tafel 😍. Deze mooie bos kreeg ik van Douwe en de kinderen voor mijn verjaardag 😊. 
Ik ga me snel klaar maken om een dag te werken 🙋‍♀️ fijne dag!

Deze blog bevat affiliate links. Als je via deze links een aankoop doet, ontvang ik daar een klein percentage over. Kost jou niks, maar zorgt ervoor dat mijn blog kan blijven bestaan en ik je kan blijven inspireren! Dank daarvoor!