Inspiratie  voor het verven van de kinderkamer

Kinderkamers verven en inrichten.. Dat vind ik toch één van de leukste dingen om te doen! Ik leef me er altijd in uit, en doe net even wat meer dan in de rest van het huis. Ik geef je graag wat inspiratie over het verven van de kinderkamer. Met een likje verf kun je namelijk al een mooi statement maken in je kinderkamer. Lees je mee voor wat leuke ideeën om inspiratie op te doen voor het schilderen van je kinderkamer?

Inspiratie verven kinderkamer

Dripwall maken

Op onze babykamer verfden we een zogenoemde dripwall. Istie niet gaaf? Wij zijn er erg blij mee! Het geeft een speels geheel in combinatie met het strakke behang wat we kozen. Hoe je een dripwall maakt werkte ik uit in deze blog: zo maak je een dripwall.

inspiratie kinderkamer verven
Dripwall

Muurstickers op de kinderkamer

Muurstickers zijn ook leuk om toe te passen op de kinderkamer. De dripwall combineerde ik met zwarte kruis-stickers. Verder koos ik voor een diamantvormige lamp met een goud-glans erop. Wauw toch?

Kleurvlakken kinderkamer

Kleurvlakken: ik ben fan! Je ziet er verschillende in ons huis. In de hal, de dinokamer, de woonkamer. Het plaatje hieronder is het kleurvlak die ik maakte in de junglekamer. Een kleurvlak is een budget manier om een mooi effect te geven aan een ruimte. Het kleurvlak wat je hieronder ziet combineerde ik met een tof houten cheetah. Gave combi toch?

inspiratie kinderkamer verven, kleurvlak

Kleurvlak inspiratie

Wil je meer kleurvlakken zien? Ik schreef laatste 2 blogs over kleurvlakken, met héél veel toffe inspiratie uit andere huizen! De plaatjes kun je vinden in kleurvlak woonkamer en hal en kleurvlak kinderkamer en slaapkamer. Je kunt het op de foto’s een beetje zien, maar voor de kledingkasten voor onze boys kozen we voor lockerkasten. Superstoer! We kozen voor een neutrale tint, zodat ze makkelijk te combineren zijn met andere kleuren in de slaapkamer.

Kleur inspiratie kinderkamer

In de kinderkamers vind ik het leuk om net wat gewaagdere kleuren te gebruiken. Ik ben fan van de kleurkaarten van Painting the Past. Die maken het makkelijker om kleuren uit te kiezen die ook daadwerkelijk bij elkaar passen, om zo één geheel te krijgen. In de blog over het moodboard van de hal kon je dit al eerder zien. Ook in de blog over de dinokamer (de link kon je al vinden aan het begin van deze blog) kon je zien dat ik twee kleuren koos uit een andere kleurkaart van Painting the Past.

Trendkleur Histor 2020

De trendkleur van Histor van 2020 is Chinese Porcelaine. Een prachtige blauwe kleur waar Annelies een stoere jongenskamer mee maakte, helemaal van deze tijd! Dit is ook een prachtige kleur om in je kinderkamer te gebruiken.

Kinderkamer advies

Wil je graag advies op maat om zelf met een kinderkamer aan de gang te gaan? Ik stelde verschillende pakketten samen voor kinderkamer advies. Hiervoor zette ik een uniek concept neer. Ik help je graag met het bedenken van iets creatiefs. Onderstaand moodboard is een voorbeeld van wat je zou kunnen ontvangen wanneer je een advies aanvraagt. Dit pas ik geheel aan naar jou stijl en wensen. Neem snel een kijkje!

moodboard kinderkamer advies

Lees hier hoe je van de bekende Ikea wandplankjes een boekenkast maakt. Superleuke ikea hack, ideaal om leesboekjes voor de kinderen op een leuke manier op de kamer neer te zetten!

Meer inspiratie zien van ons huis? Neem een kijkje op mijn Instagram!:

Nog een keer die toffe regenboog reliëf art die ik pas maakte 🤩 thanks voor alle leuke reacties 🥰 je kunt hem vinden op mijn blog 🙌 heb je mijn nieuwe post en blog van gisteren gezien?🥰🖤 óók zo'n leuke DIY 😍

Fijne avond 🙋‍♀️
DIY 🛠
Superleuk, voor @meubelpootjes mocht ik met een DIY aan de slag, en heb ik (of eigenlijk Douwe 😅) de tafelpoten van onze eettafel en salontafel vervangen. 
Het is zó mooi geworden 🖤 in mijn nieuwe blog lees je hoe je dit doet, dat is namelijk echt supermakkelijk. 
Binnen 30 minuten kun je dit gefikst hebben 💪 easypeasy 🙌🤩
Kleine aanpassing, maar het lijkt gelijk zo anders 🥰
Blog: link in mijn bio ✔
Wat een heerlijke dag was het gisteren! Onze tuin is klaar voor de lente 🙌 alles is schoon gemaakt, gesnoeid 👌. 
Onze tuinbank zette ik vorig jaar in de olie van @ankerstuyshop , zie je hoe mooi hij is gebleven? Binnenkort ga ik hem nog een keer weer behandelen denk ik 😊 
De zwarte paaltjes die je ziet staan in een border, en zijn samen met een terrashaardje een afscheiding tussen het terras wat je ziet en ons vlonder terras.
De tuintafel is een DIY met een steenschot waar we wieltjes onder plaatsten 🙌.
Ik ben vandaag met zó iets moois bezig geweest 🥰🎨 een kast met speelhoekje en chillplekje onder de trap.. Douwe heeft hem uitgetekend en gemaakt, ik werk hem af 🙌. Ik zal in mijn stories een paar foto's laten zien. Superleuk voor als je de trap in de woonkamer hebt!🥰
Is niet bij ons thuis overigens, wij hebben de trap in de hal 😉😊. Binnenkort meer op mijn blog 🤩
Snel onze kleine man uit dit bedje halen, en de beide kids klaarmaken. 
Gisteren werd Julian 5 jaar (oef, we worden oud😅), nu is het beneden een soort lego paradijs 🥰🙌. 
Fijne dag! Ik ben vandaag een dagje vrij 🤩

Benieuwd naar meer van deze kamer? Dat kun je vinden in de junglekamer blog die ik een tijdje geleden schreef 👀
▪︎DIY Reliëf schilderij!▪︎
Afgelopen dagen maakte ik dit reliëf schilderij. 
Swipe voor een close up 👀. 
Dubbel swipe voor mijn inspiratiebron, het reliëf schilderij van HKLiving. Die is wat strakker, maar vooral: vele malen duurder met ruim €600 😉. 
In de nieuwste blog kun je de beschrijving vinden van deze DIY!🙌

In dit artikel staan affiliate links. Als je via die link een aankoop doet, kost je dat geen extra geld. Het levert mij een klein % op, zodat mijn blog kan blijven bestaan.